Ισόπαλη (2-2) πρεμιέρα στο γειτονικό ντέρμπι Κόρακας - Πυργιώτισσα

mesaralive.gr  18 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Ισόπαλη (2-2) πρεμιέρα στο γειτονικό ντέρμπι Κόρακας - Πυργιώτισσα

Φώτο: Στέλιος Χανιωτάκης

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το γειτονικό ντέρμπι της πρεμιέρας της Β2 ΕΠΣΗ που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Πόμπιας, ανάμεσα στον Κόρακα και την Πυργιώτισσα.

Πρίν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τον πρόωρο χαμό του Κωνστντίνου Αλεβυζάκη που "έφυγε" πριν δυο μέρες εντελώς ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών.
Στο αγωνιστικό μέρος, πρέπει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι έγινε κάτω από αφόρητη ζέστη, γεγονός που σίγουρα επηρέασε τις δύο ομάδες.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες, από τις οποίες εκμεταλλεύτηκαν μία στο 43΄ όπου κέρδισαν πέναλτι σε χέρι του Γκλεζάκου, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσάκης σημειώνοντας έτσι το 1-0.

Στην επανάληψη και μέχρι το 73΄ τα πράγματα ήταν ρευστά, όμως σ΄ εκείνο το λεπτό οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πετύχουν το 2-0 με το δεύτερο κοντινό πλασέ του Ντόκο ύστερα από φάση διαρκείας και αφού πρώτα ο ίδιος παίχτης είχε «σημαδέψει» με κοντινό πλασέ το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Κάπου εκεί, η Πυργιώτισσα ανέβασε απόδοση και στο 82΄ κατάφερε από ένα φάουλ που κέρδισε να μειώσει το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Γκλεζάκου, για να έρθει στο 92΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Παρίση ο Κιόσια με κοντινό πλασέ, να διαμορφώσει μέσα σε πανηγυρισμούς από την Πυργιώτισσα το τελικό 2-2.

 

Κόρακας: Κουκουλάκης, Τσιτερής, Σηφάκης, Φιντικάκης, Καλπουτζάκης, Χαριτάκης, Ρενακάκης(89’ Κουρλιδάκης), Κουτσάκης, Ξηρουδάκης(64 λ.τ Ντόκο), Χαμηλάκης(90’ Ψηλομανουσάκης), Ξεκαρδάκης

Πυργιώτισσα: Γρηγοράκης, Λενιδάκης, Μανουσάκης, Γκλεζάκος, Στρατιδάκης, Μπέρμπερι, Αυγενάκης(22 λ.τ Χριστοδουλάκης), Μακριδάκης, Γκενίκα, Καρταλιαννάκης, Κιόσια.

 

Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την Πυργιώτισσας προς Κόρακα για την φιλοξενία

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η Πυργιώτισσα προς τον Κόρακα για την άψογη φιλοξενία, σύμφωνα με την οποία τονίζει ότι δεσμεύεται να ανταποδώσει στον δεύτερο γύρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Ο Αθλητικός Όμιλος Πυργιώτισσα, θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά το Φίλαθλο Σωματείο Πόμπιας ‘’Ο Κόρακας’’, για την άψογη φιλοξενία της ομάδας μας, και δεσμευόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου»

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ NOTOSPORTNEWS ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ, ΤΑ ΓΚΟΛ, ΚΑΙ ΤΙς ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ MESARALIVE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

 

mesaralive.gr  18 September, 2016 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα