Ηράκλειο: Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη 49χρονη

  16 October, 2022 ΑΡΘΡΑ
Ηράκλειο: Νεκρή εντοπίστηκε η αγνοούμενη 49χρονη

Η άτυχη γυναίκα είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας που έπληξε το νησί. Επέβαινε στο ίδιο όχημα με τον άνδρα, που εντοπίστηκε χθες νεκρός.


Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό της γυναίκας συμμετείχαν και δύτες από την 3η ΕΜΑΚ και το λιμενικό και drone, ενώ επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, λόγω των φερτών υλικών μέσα στη θάλασσα, που από χθες καθιστούν δύσκολη την ορατότητα. Η γυναίκα εντοπίστηκε ανοιχτά στον κόλπο της Αγίας Πελαγίας προς την παραλία της Λυγαριάς.


Βούτηξε για να σώσει τη γυναίκα του
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο Μιχάλης Σηφάκης μόλις είδε από μακριά τη σύζυγό του έπεσε στη θάλασσα προκειμένου να τη σώσει.

Μόλις έφτασε στο σημείο ενημέρωσε τους δύτες, ωστόσο υπήρχε αρχικά ένα μπέρδεμα για το αν πρόκειται όντως για ανθρώπινο σώμα.


«Την έκρυβαν τα σκουπίδια»
«Την κρύβανε τα σκουπίδια και δεν φαινόταν. Τελικά είδα ότι είναι το σώμα της γυναίκας μου και φώναξα στους ανθρώπους. Όταν έφτασαν εμένα με έδιωξαν από την περιοχή και την ανέσυραν από την Παντάνασσα», δήλωσε σε κατάσταση σοκ ο κ. Σηφάκης.

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας πως ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ βρίσκονται στο σημείο για να παραλάβουν την άτυχη γυναίκα μεταφέροντάς την στο νοσοκομείο για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Υπενθυμίζεται, ότι η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε πάει μαζί με τον 50χρονο Κωνσταντίνο για να καθαρίσουν κάποια σπίτια στην περιοχή, ωστόσο εξαιτίας της βροχής αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Ηράκλειο, κάτι που δυστυχώς ποτέ δεν έγινε. Ο άτυχος οδηγός εντοπίστηκε χθες νεκρός στο αυτοκίνητό του που είχε σφηνωθεί στο αντιπλημμυρικό έργο της περιοχής.


Θα συνεχιστούν οι βροχές στην Κρήτη σήμερα, με σταδιακή εξασθένηση
Συνεχίζονται και σήμερα οι βροχές στην Κρήτη αλλά με ηπιότερο ρυθμό. Από την αρχή του εικοσιτετραώρου έως τις 09:00 περίπου της Κυριακής είχαν πέσει 33 χιλιοστά βροχής στο Ξυλόσκαλο Σαμαριάς, 29 στη Νεάπολη Λασιθίου, 27 στο Σέμπρωνα Χανίων και 23 στο Σπήλι Ρεθύμνου και στους Ποτάμους Λασιθίου, με βάση τα στοιχεία του δικτύου μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του meteo, οι βροχές στην Κρήτη αναμένεται να συνεχιστούν και κατά το υπόλοιπο της Κυριακής, αλλά θα παρουσιάζουν σταδιακή εξασθένηση.

 

  16 October, 2022 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα