Η ώρα της δικαιοσύνης για την ένοπλη ληστεία στο πολυτελές ξενοδοχείο!

Mesaralive.gr  10 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Η ώρα της δικαιοσύνης για την ένοπλη ληστεία στο πολυτελές ξενοδοχείο!

Η δίκη αφορά σε μία σειρά ληστειών, με κορυφαία εκείνη στο πολυτελές ξενοδοχείο, κατά την οποία, οι τρεις ένοπλοι στην προσπάθεια διαφυγής τους, παγιδεύτηκαν από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας.

Σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, φθάνει στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, η εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης για την κινηματογραφική ένοπλη ληστεία στο κοσμηματοπωλείο του ξενοδοχείου, Creta Maris, τον Ιούνιο του 2015.

Η δίκη για την ακρίβεια αφορά σε μία σειρά ληστειών, με κορυφαία εκείνη στο πολυτελές ξενοδοχείο, κατά την οποία, οι τρεις ένοπλοι στην προσπάθεια διαφυγής τους, παγιδεύτηκαν από άνδρες των ειδικών δυνάμεων της Αστυνομίας. 

Τα όσα εκτυλίχθηκαν μέσα σε δευτερόλεπτα παρέπεμπαν σε σκηνές καλογυρισμένης αστυνομικής ταινίας. 

Το θρίλερ που σκόρπισε τον τρόμο σε δεκάδες τουρίστες και συνέδρους του ξενοδοχείου είχε αιματηρό φινάλε με τους αστυνομικούς να πυροβολούν και να τραυματίζουν σοβαρά τους τρεις ληστές, οι οποίοι έπεσαν αιμόφυρτοι στο έδαφος. 

Πρόκειται για δύο νεαρούς Κρητικούς, 30 ετών, και έναν 34χρονο Αρμένιο. 

Η δικογραφία έχει διαχωριστεί ως προς τον έναν Κρητικό και είχε ανασταλεί η ποινική διαδικασία.  

Ο δεύτερος Κρητικός είχε υποστεί βαρύτατο τραύμα στον μηρό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος είχε τραυματιστεί στο χέρι. 

 

cretalive.gr

 

Mesaralive.gr  10 October, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα