Η σύλληψη του...Πακιστανού στη Χερσόνησο με το σκληρό ισλαμικό υλικό!

mesaralive.gr  12 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ
Η σύλληψη του...Πακιστανού στη Χερσόνησο με το σκληρό ισλαμικό υλικό!

Μια σύλληψη ενός Πακιστανού που είχε γίνει τον περασμένο Μάη, εφερε στο φως, ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 14 βίντεο με σκληρό ισλαμικό περιεχόμενο!

Το περιστατικό - πιο συγκεκριμένα- σημειώνεται ότι είχε γίνει στις 11 Μάη. Ενας αστυνομικός είχε εντοπίσει μέσα σε ξενοδοχείο στον Ανισσαρά Χερσονήσου και είχε προσαγάγει εναν Πακιστανό.

Ο εν λόγω μάλιστα είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την ΕΛ.ΑΣ. για λαθρεμπόριο. Στο κινητό του συγκεκριμένου ατόμου είχαν βρεθεί 14 βίντεο με σκληρό ισλαμικό φονταμενταλιστικό περιεχόμενο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες κίνησε την περιέργεια των αστυνομικών, σε συνδυασμό με την άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας και τον ιδιαίτερο τρόπο ομιλίας του.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να ενισχύσει τις πληροφορίες ότι η  ισλαμική τρομοκρατία αποτελεί κορυφαίο κεφάλαιο για την ΕΛ.ΑΣ. που συνεχίζει να εκπαιδεύει στελέχη της (και από την Κρήτη) καθώς είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και στην χώρα μας.

Ο κίνδυνος εισόδου τζιχαντιστών στη χώρα αυξάνει κατακόρυφα αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι κάποιοι δεν βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα. 

Ήδη οι υπηρεσίες ασφαλείας βρίσκονται στο «κόκκινο» και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αξιοποιήσουν το δίκτυο πληροφοριών, εγχώριο και διεθνές, πάνω στο εξαιρετικά δύσκολο αντικείμενο της ισλαμικής τρομοκρατίας, η οποία-κακά τα ψέμματα- ήρθε για να μείνει… 

 

creteplus.gr

 

mesaralive.gr  12 August, 2016 ΚΟΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα