Η ομάδα του ΟΦΗ είχε πέντε σερί εντός έδρας νίκες στο μακρινό 1999
Στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας φιγουράρει ο ΟΦΗ, όμως πέρα από τα αποτελέσματα, εντυπωσιάζει με το ποδόσφαιρο που παίζει.
Στην πλειοψηφία των αγώνων, η ομάδα του Ηρακλείου κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, με επιθετικό παιχνίδι και πολλές τελικές ευκαιρίες.
Η πορεία αυτή φέρνει τους Κρητικούς να «κυνηγούν» και κάποια σημαντικά ρεκόρ, μετρώντας ήδη 4 σερί εντός έδρας νίκες.
Με μία ακόμη, θα ισοφαρίσει ένα ρεκόρ που κρατάει 20 χρόνια, από το μακρινό 1999 όταν είχε πετύχει το «5 στα 5».
Ο ΟΦΗ είχε να πετύχει 4 στα 4 στο «Γεντί Κουλέ» με το… καλημέρα στη σεζόν από το 1999 και τη τελευταία χρονιά του Ευγένιου Γκέραρντ στο Ηράκλειο, όταν και είχε ξεκινήσει με πέντε συνεχόμενα «τρίποντα».
Από τότε, δεν κατάφεραν οι Κρητικοί να ξεκινήσουν έστω με τρεις νίκες και πλέον θα κυνηγήσουν την ισοφάριση του εν λόγω σπουδαίου ρεκόρ, στις 11 Νοεμβρίου και την 10η αγωνιστική στο ματς με τον ΠΑΟΚ.
Δείτε επίσης
- Μεσαρα: Σημαντική εκδήλωση για τις σύγχρονες τεχνολογίες στην αγροτική παραγωγή
- Bορίζια: Σήμερα η απόφαση για την τύχη του 23χρονου
- Πώς φτάσαμε στην δημιουργία της ίδρυσης Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μεσαράς
- Μεσαρά: Μυστήριο με 21χρονο που πυροβόλησε και τραυμάτισε τον 60χρονο θείο του ενώ κοιμόταν
- Nέες καραβιές μεταναστών στα νότια της Κρήτης





