Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός

  05 July, 2025 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Η Μοσάντ επιβεβαιώνει ότι ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός

Η ισραηλινή Μοσάντ διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούσαν περί θανάτου του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, επιβεβαιώνοντας ότι είναι ακόμα ζωντανός.

Σύμφωνα με αναφορά της Jerusalem Post, η επίσημη σελίδα της Μοσάντ στο X (πρώην Twitter) δημοσίευσε ανάρτηση όπου οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες διαψεύδουν τις εν λόγω φήμες. 

«Διαψεύδουμε κατηγορηματικά τις φήμες για τον θάνατο του Χαμενεΐ. Αρνούμαστε. Τονίζουμε ξανά: είναι ζωντανός», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

Νεκρός ο διοικητής της «Radwan Force» στον Λίβανο

Παράλληλα με τη διάψευση, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν την «εξουδετέρωση» του επικεφαλής της Radwan Forces (της μονάδας κρούσης της Χεζμπολάχ) έπειτα από ειδική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στον Λίβανο.

Όπως έγινε γνωστό, ο διοικητής της Δύναμης σκοτώθηκε ενώ επέβαινε στο όχημά του.

 

  05 July, 2025 ΚΟΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα