H Κρήτη υποδέχεται σήμερα τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο!

mesaralive.gr  27 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
H  Κρήτη υποδέχεται σήμερα τους Παραολυμπιονίκες του Ρίο!

Η μεγάλη μέρα έφτασε!!! Η Κρήτη και η Μεγαλόνησος το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ υποδέχονται τους γίγαντες αθλητές και αθλήτριες Παραολυμπιονίκες του Ρίο που σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης στην τελευταία Παραολυμπιάδα ανεβάζοντας στα ύψη την Εθνική μας Υπερηφάνεια!!!

Η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου Μεγαλόνησος, στο κέντρο Κουρήτες, θα ξεκινήσει στις 20:30 το βράδυ! Θα βραβευτούν :

Ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο Παύλος Μάμαλος, ο Σε τζόν Φερνάντες, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η συνοδός αθλήτρια Πατρώνη Κατερίνα, ο Δημήτρης Σενεκίδης, ο Δημήτρης Μπακοχρήστος, η Δήμητρα Κοροκίδα, ο Νίκος Πανανός και ο συνοδός αθλητής Ανδρέας Κεραμίδας, η Άννα Ντέτα και η συνοδός αθλήτρια  Χριστίνα Ντέτα.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι αθλητές και οι προπονητές του σωματείου που συμμετείχαν στην παραολυμπιάδα του Ριο καθώς και εκείνοι που έλαβαν μέρος στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα καθώς επίσης και οι Κρητικοί αθλητές που έλαβαν μέρος στην Παραολυμπιάδα.

Στην εκδήλωση θα γίνουν και 4 ειδικές βραβεύσεις στους:

Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη για την προσφορά του και την αμέριστη στήριξή του προς το σωματείο μας τα τελευταία χρόνια. Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ ‘’ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΣ’’ Παγκρήτιο Στάδιο, Θύρα 8, Σπ. Μουστακλή 1 [email protected] τηλ. Επικ. 6973161275

Πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής καθώς και της ΕΑΟΜ ΑμεΑ κ. Γιώργο Φουντουλάκη για την προσφορά τους στον Αθλητισμό Ατόμων με Αναπηρία.

Πατέρα Νικόλαο Τζαγκαράκη για την εθελοντική του προσφορά προς τα Άτομα με Αναπηρία καθώς και για τις πολλές του εθελοντικές δράσεις.

Χορηγό του σωματείου τα 2 τελευταία χρόνια, ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ JUNIOR ACADEMY

Τον κόσμο θα διασκεδάσουν ο Βασίλης Σταυρακάκης και ο Ψαραντώνης.  

 

mesaralive.gr  27 January, 2017 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα