Η Κρήτη στις Περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού

  21 October, 2021 ΑΡΘΡΑ
Η Κρήτη στις Περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού


Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται το εμβολιαστικό πρόγραμμα έναντι της νόσου COVID-19 στην Κρήτη, κατατάσσοντας την στις Περιφέρειες με τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού.
 Όπως ανέφερε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, «Η Κρήτη κατάφερε και κάλυψε το χαμένο έδαφος».
 Από την έναρξη του εμβολιαστικού προγράμματος μέχρι χθες, 19 Οκτωβρίου 2021, έχουν πραγματοποιηθεί στην Κρήτη συνολικά 755.632 εμβολιασμοί. Πάνω από 384 χιλιάδες συμπολίτες μας έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους, ενώ πάνω από 395 χιλιάδες έχουν λάβει την πρώτη δόση ή μοναδική δόση. Επίσης, 14.433 έχουν λάβει και την 3η αναμνηστική δόση.
Τα επιτυχή ποσοστά εμβολιασμού στο νησί μας, οφείλονται στην καθημερινή προσπάθεια των επαγγελματιών υγείας μας, οι οποίοι είναι άξιοι συγχαρητηρίων και τους ευχαριστούμε θερμά!
 Η μόνη απάντηση που έχουμε απέναντι στη μάστιγα του κορωνοϊού, είναι το εμβόλιο. Τα εμβόλια έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά ασφαλή. Σε όλο τον κόσμο έχουν γίνει πάνω από από 6,6 δισ. δόσεις. Στη χώρα μας πάνω από 6 εκατομμύρια πολίτες έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και πάνω από 6,5 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν λάβει τη πρώτη δόση.
 Η προσπάθεια όλων μας, συνεχίζεται.
 Κάνουμε το αυτονόητο: Εμβολιαζόμαστε, γιατί νοιαζόμαστε.
 

 

  21 October, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα