Η κλοπή καλωδίου έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή υπαλλήλου στο Δ. Φαιστού

mesaralive.gr  20 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η κλοπή καλωδίου έβαλε σε κίνδυνο τη ζωή υπαλλήλου στο Δ. Φαιστού

Ένα ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε δυσάρεστες συνέπειες, θα μπορούσε ωστόσο να στοιχίσει μια ανθρώπινη ζωή, συνέβη την περασμένη Τρίτη το πρωί στο Δήμο Φαιστού….

Μάλιστα το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου, μετά και το πόρισμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου, κάνει λόγω για «εγκληματική ενέργεια πίσω από το εργατικό ατύχημα» εκφράζει την αγανάκτησή του αφού όπως αποδεικνύεται η ενέργεια επιτήδειων να κλέψουν το καλώδιο της κεντρικής γείωσης του αντλιοστασίου στο Δήμο Φαιστού, έβαλε σε κίνδυνο την ζωή του ηλεκτρολόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Τρίτη το πρωί ο ηλεκτρολόγος του Δήμου Φαιστού πήγε να εκτελέσει εργασίες σε γεώτρηση στο Πετροκεφάλι, ωστόσο  κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών. Ευτυχώς για τον ίδιο είχε άγιο και τραυματίστηκε μόνο στο χέρι, ενώ διακομίστηκε  σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για προληπτικούς λόγους.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε χθεσινή  ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου εκφράζει την αγανάκτηση του  όχι μόνο για τα συνεχόμενα εργατικά ατυχήματα που γίνονται καθημερινά,  με  θύματα τις περισσότερες φορές εργαζόμενους  των Δήμων αλλά πολύ περισσότερο για το γεγονός ότι, πρόσφατα σε εργατικό ατύχημα  κινδύνεψε η ζωή ενός συναδέλφου μας όταν επιτήδειοι, για μας εγκληματίες, αφαίρεσαν – έκλεψαν την κεντρική γείωση του αντλιοστασίου στο Δήμο Φαιστού, σύμφωνα με το πόρισμα της Τεχνικής Επιθεώρησης Ηρακλείου, προκειμένου ο χαλκός της γείωσης  να πουληθεί στη «μαύρη» αγορά.

Καλούμε τη Δικαιοσύνη να αποδώσει στους εν λόγο επιτήδειους ευθύνες ανάλογες  και να τιμωρηθούν όπως  προβλέπεται σε κάθε περίπτωση  εγκληματικής  ενέργειας,  έτσι ώστε  σταματήσουν τέτοιου είδους αυθαιρεσίες που τις περισσότερες  φορές μπορεί να οδηγήσουν σε τραγωδία.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ».

 

mesaralive.gr  20 December, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα