Η «καρδιά» της Κρήτης «χτυπά» στα Μάταλα για τρεις μέρες! (φωτο+βίντεο)

mesaralive.gr  21 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Η «καρδιά» της Κρήτης «χτυπά» στα Μάταλα για τρεις μέρες! (φωτο+βίντεο)

Τα Μάταλα στο επικεντρο και φέτος...

Το Matala Beach Festival, για μια ακόμη χρονιά προσφέρει για 3 ημέρες, διασκέδαση και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους οι οποίοι αναμένεται και φέτος να είναι χιλιάδες.

Τρεις μέρες, σε ενα φεστιβάλ- θεσμό που θα σαγινεύσουν και θα μείνουν αξέχαστες, κάνοντας ένα ιδιότυπο ταξίδι στο χρόνο με πολύ μουσική και άλλα δρώμενα. Το Matalabeachfestival θα ξεκινήσει δίπλα στις σπηλιές των Ματάλων, στην άκρη της θάλασσας, όπου ο χορός και το κέφι θα δώσουν δυναμικό «παρών».

Live συναυλίες από διάσημα συγκροτήματα, ελληνικής αλλά και διεθνούς μουσικής σκηνής θα παρασύρουν σε ένα τριήμερο αλλιώτικο, μοναδικό, που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο!  

Το Matala Beach Festival 2018 θα πραγματοποιηθεί στις 22, 23 και 24 Ιουνίου 2018 και θα διοργανωθεί για 2η χρονιά με αποκλειστική ευθύνη του Συλλόγου Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων.

Οι καλλιτέχνες που θα τιμήσουν φέτος με την παρουσία τους το φεστιβάλ, είναι τα «Κίτρινα Ποδήλατα», ο Διονύσης Σαββόπουλος, η Ματούλα Ζαμάνη, οι «No Quarter», οι «15-50», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, οι 2002GR, η Ελευθερία Αρβανιτάκη και οι Coretheband.

Ταυτόχρονα θα υπαρχουν και άλλες συναυλίες, αλλά πολλές παράλληλες εκδηλωσεις για μεγάλους και για μικρούς! 

«Η επιλογή των συγκροτημάτων που θα εμφανιστούν στο φεστιβάλ φέτος γίνεται με ευθύνη αποκλειστικά και μόνο των μελών του Δ.Σ.

Επιθυμία μας είναι να πραγματοποιηθεί φέτος μία συγκροτημένη και οργανωμένη προσπάθεια, με σκοπό το Matala Beach Festival να προσελκύει όλο και περισσοτέρους επισκέπτες από όλο τον κόσμο ώστε να αναδειχθεί όχι μόνο η περιοχή των Ματάλων αλλά και ολόκληρη της Κρήτης», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοινωση του ο Συλλόγος Τουριστικής Ανάπτυξης Ματάλων.

 

mesaralive.gr  21 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ