Η δικηγόρος των αδελφών μιλά για το επεισόδιο στο Χάρακα

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Η δικηγόρος των αδελφών μιλά για το επεισόδιο στο Χάρακα

Τα όσα ισχυρίζονται τα τρία αδέλφια που ενεπλάκησαν στο «θερμο» περιστατικό το οποιο σημειώθηκε στο Χάρακα, μεταφέρει μέσα από το newshub.gr η συνήγορος τους κ. θεονύμφη Μπέρκη.

Η ίδια επισημαίνει ευθύς εξαρχής πως από την πλευρά των πελατών της δεν υπηρχε ανθρωποκτόνος δόλος. «Δεν κινδύνευσε κανείς», λέει χαρακτηριστικά και συμπληρώνει σημειώνοντας πως «μιλάμε για ένα περιστατικό, το οποιο δεν θα έπαιρνε αυτές τις διαστάσεις που έλαβε, αν δεν είχαμε όλα τα προηγούμενα γεγονότα στον Ορεινό Μυλοπόταμο».

Η κ. Μπέρκη,  τονίζει ότι τα δύο αδέλφια που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο συμβάν, συνελήφθησαν αρκετή ώρα αργότερα από την ΕΛ.ΑΣ. και δεν είχαν καμία σχέση με το περιστατικό. Ενώ ο τρίτος αδελφός που χθες εμφανίστηκε στο Δικαστικό Μέγαρο, αναφέρει ότι δέχτηκε πυροβολισμούς και έπειτα πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

Υπό κράτηση

Τα τρία αδέλφια - όπως έγραψε το newshub.gr - κρατούνται μέχρι την αυριανή τους απολογία, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύ. Σχολιάζοντας τις ποινικές διώξεις η κ. Μπέρκη αναφέρει ότι τα γεγονότα δεν έγιναν όπως παρουσιάζονται. Καταρχήν στο κατηγορητήριο γίνεται αναφορά για ένα πολεμικό τυφέκιο, χωρίς όμως να υπαρχει κάτι τέτοιο.
Ενώ σχετικα με όσα κατέθεσε ο 74χρονος, η κ Μπέρκη απαντά, πως επειδή αυτά δεν είναι αληθή, τα δυο αδέλφια έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος του φερόμενου ως θύματος για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Αυτό που αξία έχει να πούμε είναι ότι οι τρεις αδελφοί δεν είχαν καμία διαφορά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο», καταλήγει η δικηγόρος.

Μια λεπτομέρεια που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να πούμε είναι πως σε κοντινή σχετικά απόσταση υπηρχε ένας πατέρας με το 9χρονο παιδί του, που ουσιαστικά ήταν μάρτυρες του περιστατικού...

 

newshub.gr

 

  11 June, 2020 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα