H απάντηση του Δημάρχου Γόρτυνας στα δημοσιεύματα περί έκπτωσης του από το αξίωμα

mesaralive.gr  18 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
H απάντηση του Δημάρχου Γόρτυνας στα δημοσιεύματα περί έκπτωσης του από το αξίωμα

Με ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νίκος Σχοιναράκης απαντά στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί έκπτωσης του από το αξίωμα του

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, μετά την παραπληροφόρηση του κοινού, που επιχειρήθηκε από δημοσιεύματα, που με πηχυαίους τίτλους έκαναν λόγο για δήθεν έκπτωσή μου από το αξίωμα του Δημάρχου Γόρτυνας, θα ήθελα να καταστήσω ξεκάθαρο ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΗΡΥΧΘΗΚΑ ΕΚΠΤΩΤΟΣ από το αξίωμα του Δημάρχου.

Το θέμα ξεκίνησε όταν η Αποκεντρωμένη Διοίκηση ζητούσε διευκρινήσεις για την απένταξη του έργου “Θεάτρου Δήμου Ρούβα” που αφορούσε τον πρώην Καποδιστριακό Δήμο Ρούβα, για το οποίο έχουμε δικαιωθεί ότι δεν φέρουμε καμία ευθύνη.

Η δε υπηρεσία επειδή καθυστέρησε να απαντήσει με δεδομένο ότι αφορούσε ένα έργο του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ρούβα και εξαιτίας της ανωτέρω καθυστέρησης η Διευθύντρια της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηρακλείου με παρέπεμψε στο πειθαρχικό, το οποίο γνωμοδότησε την επιβολή της πειθαρχικής ποινής της αργίας για ένα μήνα. Την οποία επικύρωσε η Συντονίστρια της Αποκεντρωμένης διοίκησης Ηρακλείου και όχι το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ).

Φυσικά, στην άδικη αυτή απόφαση έχει ασκηθεί προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας η οποία δεν έχει συζητηθεί ακόμη και για την οποία είμαστε σίγουροι ότι θα δικαιωθούμε. Παράλληλα, είχε ασκηθεί και αίτηση αναστολής, η οποία απορρίφθηκε από την Επιτροπή Αναστολών του ΣτΕ, παρά το γεγονός ότι εκκρεμεί η συζήτηση της Προσφυγής, η οποία και έχει προσδιοριστεί για να συζητηθεί άμεσα.

ΑΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.

Δυστυχώς κάποιοι παίρνοντας ως αφορμή το ανωτέρω και μη έχοντας άλλο όπλο στην εκλογική αναμέτρηση απέναντι μου χρησιμοποιούν την ίντριγκα και την παραπληροφόρηση προκειμένου να παραπλανήσουν το εκλογικό σώμα και το λαό του Δήμου Γόρτυνας.

Θα ήθελα να τους καταστήσω σαφές ότι η παραπληροφόρηση και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση δεν μπορούν να με ακουμπήσουν, είμαι ξεκάθαρος απέναντι σε όλους τους Δημότες ότι ενεργώ πάντα προς όφελος του Δήμου και μόνο».

 

mesaralive.gr  18 April, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα