Η ανακοίνωση του ΟΑΚ για το κλείσιμο του δρόμου Ηράκλειο -Μεσαρά

Διακοπή κυκλοφορίας στην Νέα Εθνική Οδό Αγία Βαρβάρα-Απομαρμά- Καστέλλι
Από τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης Α.Ε. ανακοινώνεται ότι:
«Σύμφωνα με την αρμόδια Διεύθυνση Συγκοινωνιακών ‘Εργων του Ο.Α.Κ. Α.Ε., από σημερα Παρασκευή 12-07-2019 (στις 09.00 το πρωί) και για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ( 15 ) ημερών, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Νέα Εθνική οδό Αγία Βαρβάρα – Απομαρμά - Καστέλλι , από τον κυκλικό κόμβο Αγίας Βαρβάρας έως τον Ισόπεδο Κόμβο Καστελλίου Μοιρών .
Η διακοπή κυκλοφορίας θα γίνει για να εκτελεστούν οι απαραίτητες εργασίες για την πλήρη ολοκλήρωση του έργου. Συγκεκριμένα θα εκτελεσθούν ασφαλτικές αντιολισθηρές στρώσεις, αρμοί στα καταστρώματα των γεφυρών, συμπληρωματικές ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες εντός της σήραγγας Αγίας Βαρβάρας.
Η διακοπή της κυκλοφορίας κρίθηκε ωςι αναγκαία προκειμένου να αποφευχθεί ο κίνδυνος τροχαίων ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών , ενώ για όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της Παλαιάς Εθνικής οδού Αγία Βαρβάρα – Άγιοι Δέκα - Μοίρες, όπως διεξαγόταν και πριν τη παράδοση σε χρήση του νέου τμήματος στην κυκλοφορία.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του παραπάνω έργου εγκρίθηκαν με την με αρ. 2440/09-07-2019 Απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, και την υπ’ αριθμ. 2501/1/348-λβ/11-07-2019 Απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου.
Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και η διακοπή της κυκλοφορίας θα ισχύσουν από 12/07/2019 και για δεκαπέντε (15) μέρες.
Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την τοποθετημένη κατακόρυφη και οριζόντια εργοταξιακή σήμανση».
Δείτε επίσης
- Kέλλυ Κυδωνάκη: Πρωταθλήτρια ξανά με τον δικό της τρόπο!
- MATALA BEACH FESTIVAL 2025 στις 4-6 Ιουλίου
- Πολύ υψηλές συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην Κρήτη - νέο κύμα από βδομάδα
- ΔΕΔΔΗΕ: Διακοπές ρεύματος στον Δ. Γόρτυνας σήμερα Σάββατο 10 Μαΐου
- Αιμοδοσία στις Μοίρες από τον ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ»