Γονείς του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών εν δράση!!!!

mesaralive.gr  21 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Γονείς του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών εν δράση!!!!

φωτογρφίες:mesaralive.gr

Το είπαν και το έκαναν! Άλλαξαν την όψη του χώρου που καθημερινά φιλοξενούνται τα παιδιά τους.

Οι 37 λιλιπούτειοι μαθητές του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών, είδαν το σχολείο τους να αλλάζει μέσα σε λίγες μέρες, χάρη στην εθελοντική δράση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου.

Οι γονείς σήκωσαν τα μανίκια, πήραν πινέλα, μπογιές και εργαλεία και έπιασαν δουλειά. Μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα έβαλαν την έμπνευσή τους , αγάπη και μεράκι και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Σχεδίασαν, ζωγράφισαν, έβαψαν τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου, ενώ έγιναν και εργασίες για να δημιουργηθεί ένα κιόσκι προκειμένου  να μπορούν τα παιδιά να παίζουν σε σκιερό μέρος τώρα που καλοκαιριάζει.

Οι εργασίες ξεκίνησαν την Τρίτη του Πάσχα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας τα αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Όπως είπαν μιλώντας στο mesaralive.gr , μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Γονεών των  μαθητών του 3ου Νηπιαγωγείου Μοιρών, «θέλαμε ο χώρος που είναι τα παιδιά μας μέχρι το μεσημέρι, να αποκτήσει χρώμα να γίνει πιο χαρούμενος και έτσι προχωρήσαμε σε αυτή τη δράση σε συνεννόηση πάντα με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου Στόχος μας είναι να κάνουμε κι άλλα πράγματα στο χώρο του νηπιαγωγείου».

Ο Σύλλογος Γονέων αποτελείται από τις κ.κ. Πρόεδρος :Βαγγελιώ  Χριστοδουλακη, Αντιπρόεδρος: Γαρυφαλλιά Ντισπυρακη, Γραμματέας: Φανουράκη Ειρήνη, Ταμίας: Φανουράκη Κωνσταντίνα, Μέλος: Φραγκιαδακη Χρύσα, Μέλος: Τυλλιανάκη Ελευθερία, Αναπληρωματική: Μαραγκάκη Χριστίνα

Αξίζει πραγματικά ένα μεγάλο μπράβο στους γονείς για το πνεύμα εθελοντισμού αλλά και το αποτέλεσμα που φαίνεται εξάλλου και στις φωτογραφίες.

 

mesaralive.gr  21 April, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα