Γιόρτασε τον πολιούχο του κι έζησε μεγάλες στιγμές το Τυμπάκι

  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ
Γιόρτασε τον πολιούχο του κι έζησε μεγάλες στιγμές το Τυμπάκι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι Τυμπακιανοί καθώς και επισκέπτες από όλη τη Μεσαρά έζησαν ένα αξέχαστο διήμερο και τίμησαν τον Άγιο Τίτο, τον προστάτη της περιοχής.

Κάτι μέρες σαν αυτές, στη δύση του Αυγούστού που το Τυμπάκι βάζει τα γιορτινά του και φιλοξενεί χιλιάδες κόσμο ειναι που μας  κάνουν να αγαπάμε και να καμαρώνουμε ακόμη περισσότερο τον τόπο μας, μας συγκινούν και όταν περνούν είναι σαν να φεύγει μαζί τους και το καλοκαίρι.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου 24 Αυγούστου με το καθιερωμένο πανηγύρι και τους δρόμους  του Τυμπακίου, να πλημμυρίζουν από κόσμο με ζωντανή μουσική και την ατμόσφαιρα γιορτινή γεμάτη χρώματα, ήχους κι αρώματα.

Η συνέχεια δόθηκε το πρωί της Κυριακής με τη μεγάλη θεία λειτουργία στον στόρικό Ι.Ν  του Αγίου Τίτου, χωροστατούντων των Μητροπολιτών Γορτύνης κι Αρκαδίας  κκ Μακαρίου και του Ιεραπύτνης και Σητεία κκ Κυρίλλου και κληρικών της περιοχής .

Το παρών έδωσε κι ο νέος Δήμαρχος Φαιστού  ο κ Γρηγόρης Νικολιδάκης, όπως και εκπρόσωποι των λοιπών τοπικών φορέων.

Η αυλαία έπεσε με τον καλύτερο τρόπο την Κυριακή το βράδυ με μια μεγάλη κρητική βραδία στην κεντρική πλατεία Τυμπακίου υπό τους ήχους του γνωστου  καλλιτέχνη Νεκτάριου Σαμόλη και τη διασκέδαση  να χτυπάει… κόκκινο και τους χορούς να κρατούν ως το πρωί.

Δείτε φωτογραφίες:

 

  26 August, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα