Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

  05 June, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Για το 2/2 η Εθνική του Πογέτ στην Πρίστινα

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη «θητεία» του στην εθνική Ελλάδας ο Γκουστάβο Πογέτ, καθώς στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του η «γαλανόλευκη» επικράτησε με 1-0 στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, ξεκινώντας έτσι με το δεξί στους ομίλους του Nations League.

Απόψε η Ελλάδα θα προσπαθήσει να κάνει το 2/2 και να δώσει συνέχεια στο θετικό ξεκίνημα, έχοντας να αντιμετωπίσει το Κόσοβο (21:45) στην Πρίστινα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League.

Ο Πογέτ δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα και μάλιστα θα έχει στη διάθεσή του και τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος δεν έδωσε το «παρών» στον τελευταίο αγώνα.

Ο Ουρουγουανός θα δώσει συνέχεια στο 4-3-3, καθώς δεν αναμένεται να κάνει και κάποια μεγάλη αλλαγή.

Στο τέρμα θα ξεκινήσει ο Βλαχοδήμος, με την τετράδα μπροστά να μένει σταθερή, με τους Ρότα, Μαυροπάνο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα. Στον άξονα επίσης δεν προκύπτει κάποια αλλαγή με τους, Μπουχαλάκη, Σιώπη και Μάνταλο να κρατούν τις θέσεις τους.

Μπροστά επίσης οι Λημνιός, Μπακασέτας, Γιακουμάκης μοιάζουν να έχουν «κλειδώσει» τις… φανέλες τους, με τον Γιώργο Μασούρα, που ξεπέρασε το σφίξιμο που τον άφησε εκτός από το Μπέλφαστ, να διεκδικεί μια θέση.

 

  05 June, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ