Γερμανία:Δύο Eurofighter συγκρούστηκαν στον αέρα-Ζωντανός ο ένας πιλότος,δεν τα κατάφερε ο δεύτερος

Δυο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter συγκρούστηκαν στον αέρα στην Βόρεια Γερμανία. Οι πιλότοι χρησιμοποίησαν το σύστημα εκτίναξης. Δείτε εικόνες από το σημείο της συντριβής.
Δυο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter συγκρούστηκαν πάνω από την Βόρεια Γερμανία σε απομονωμένη περιοχή. Σύμφωνα με πληροφορίες από τρίτο πιλότο που συμμετείχε στην άσκηση οι χειριστές χρησιμοποίησαν το σύστημα εκτίναξης. Δυστυχώς ο δεύτερος πιλότος εντοπίσθηκε νεκρός ενώ ο πρώτος σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας, εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός δέντρου «σε καλή κατάσταση».
Δείτε εδω εικόνες απο τη στιγμή της συντριβής
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, ένα από τα δυο μαχητικά συνετρίβη σε δάσος κοντά στο χωριό Γιάμπελ. Το άλλο συνετρίβη νότια του χωριού Νοσεντίνερ στην άκρη του δάσους. Τα δυο μέρη απέχουν περίπου 10 χιλιόμετρα.
Στην περιοχή «έβρεχε» συντρίμμια από τον ουρανό.
Δείτε επίσης
- Από την Ουάσιγκτον με αγάπη: Δασμοί... δώρο στην Άγκυρα
- Πρώτη διεθνής συμφωνία για την αντιμετώπιση πανδημιών – Οι ΗΠΑ μένουν εκτός
- Τραμπ: Παλινωδίες και μηνύματα σύγχυσης για τους δασμούς- αβεβαιότητα στις αγορές
- Ο Ντ. Τραμπ κλιμακώνει τον εμπορικό πόλεμο - Βαρύτατοι δασμοί σε βάρος της Ασίας και της ΕΕ
- Guardian: Ο αντίκτυπος των αμερικανικών δασμ’ων σε Ηνωμένο Βασίλειο και ΕΕ