Γέμισε παιδιά το Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

mesaralive.gr  02 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Γέμισε παιδιά το Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»

Επίσημη πρώτη για τα τμήματα Στίβου του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» η χθεσινή στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης»! Αθλητές με πρώτο και καλύτερο τον Χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο και πρόεδρο του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» ξεκίνησαν από χθες προπονήσεις στο Στάδιο!

Δεν ήταν όμως μόνοι τους! Με αφορμή την Πανελλήνια  Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού το Στάδιο γέμισε με παιδιά από διάφορα σχολεία που είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν από κοντά το Μανώλη Στεφανουδάκη, τους προπονητές του και άλλους αθλητές που ήταν στο χώρο και να γνωρίσουν τα παραολυμπιακά αθλήματα. Κάποιοι μάλιστα δοκίμασαν και το χειρήλατο με το οποίο προπονιόταν στους δρόμους της Μεσαράς τους τελευταίους μήνες ο Μανώλης Στεφανουδάκης με συνοδούς τους προπονητές του Ιπποκράτη Σκαντζάκη και Ιάκωβο  Ιωαννίδη  πριν «μπουν » από σήμερα στο Στάδιο και στις ρίψεις! Καλές προπονήσεις και καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους τους αθλητές του Συλλόγου «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ»!!!

 

Στο Στάδιο ο Αντιδήμαρχος

Στο Στάδιο «Μανώλης Στεφανουδάκης» βρισκόταν σήμερα και ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για θέματα Παιδείας και Αθλητισμού κ. Γιάννης Ξηρουδάκης, ο οποίος ενημέρωσε ότι το στάδιο πλημμύρισε από 500 και πλέον μαθητές από τα Δημοτικά Σχολεία Γαλιάς και Σκουρβούλων καθώς και από το Γυμνάσιο Μοιρών!

 

mesaralive.gr  02 October, 2017 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ