Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους στη Φλώρινα

mesaralive.gr  09 May, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Γεμάτο Σαββατοκύριακο για τους Μεσαρίτες Ξιφομάχους στη Φλώρινα

Φώτο: Mesaralive.gr

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο έζησαν οι ξιφομάχοι της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανδρών που πραγματοποιήθηκε στην Ακριτική και φιλόξενη Φλώρινα.

Τη Πέμπτη το μεσημέρι αναχώρησε η αποστολή της μεσαρίτικης ομάδας με τους: Φουστανάκη Στέλιο , Μαλλιαράκη Γιώργο  ,Χατζηγεωργίου Νίκο , Κουκάκη Γιώργο και τους αδελφούς Παύλο και Γιάννη Γρηγοριάδη .

 

Την Παρασκευή προστέθηκε από το Βόλο όπου φοιτά και ο Πατσιανωτάκης Λάμπης. 

Το Σάββατο στα ατομικά  (108 αθλητές) ο Βενιαμίν της ομάδας Γιάννης Γρηγοριάδης έκανε την έκπληξη και αφού πέρασε το πρώτο γύρο νίκησε στο πρώτο νοκ άουτ και μπήκε στους 32,  εκεί νίκησε το Λάμπη  Πατσιανωτάκη και πέρασε στους 16 της διοργάνωσης και κατέλαβε τη 16η θέση.

Οι Φουστανάκης Στέλιος και Χατζηγεωργίου Νίκος μπήκαν στους 32 και έχασαν στο πόντο (15-14) την είσοδο τους στην 16αδα. Οι Γρηγοριάδης  Παύλος και Μαλλιαράκης Γιώργος ενώ πέρασαν στους 64 δεν κατάφεραν να προχωρήσουν.

Ο Κουκάκης Γιώργος δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο. 

Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Καββαδίας του ΠΑΟ 

2ος Αβραμίδης Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Θεσσαλονίκη 

3οι Τσώκας Αστέριος  (ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ )

       Τσώκας Νίκος  (ΟΞΙΦΛΩΡΙΝΑΣ )

16ος Γρηγοριάδης Γιάννης 

17ος Φουστανάκης Στέλιος

21ος Χατζηγεωργίου Νίκος 

30ος Πατσιανωτάκης Λάμπης 

46ος Γρηγοριάδης Παύλος 

59ος Μαλλιαράκης Γιώργος 

102ος Κουκάκης Γιώργος. 

Τη Κυριακή η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς αντιμετώπισε στα ομαδικά  (16 ομάδες) την Γ Ε ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και κατάφερε να περάσει στις 8 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Στη συνέχεια για την τετράδα βρέθηκε αντιμέτωπη με την ομάδα του ΟΣΑ την οποία δεν κατάφερε να νικήσει  (έχασε 45-43)και η τελική 5η θέση στη διοργάνωση αφήνει ευχαριστημένη την αποστολή της ομάδας. 

 

mesaralive.gr  09 May, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ