ΓΑΣΜ – ΚΥΔΩΝ την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

mesaralive  18 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΓΑΣΜ – ΚΥΔΩΝ την Κυριακή στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών.

«Βαρύς» ήταν τελικά ο «πέλεκυς» από την απόφαση της Ε.Π της ΕΚΑΣΚ, για δύο παίχτες της αντρικής ομάδας Μπάσκετ του ΓΑΣ Μεσαράς.

Σύμφωνα με την απόφαση, ο Διογένης Δαριβιανάκης μένει εκτός για έξι αγωνιστικές, ενώ ο συμπαίκτης του Γρηγόρης Κατσαπρακάκης τιμωρήθηκε με δύο αγωνιστικές.
Η απόφαση αυτή από την Ε.Π της ΕΚΑΣΚ πάρθηκε αφού λήφθηκαν υπόψη τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης του ΓΑΣΜ με τον Κύδωνα στα Χανιά πριν από 15 περίπου ημέρες.
Αυτό σημαίνει ότι η μεσαρίτικη ομάδα χάνει δύο βασικούς της παίχτες για τους επόμενους αγώνες των τελικών.

Την Κυριακή στο Κλειστό.
Να σημειωθεί ότι ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί αυτή την Κυριακή 19 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο Μοιρών με το ΓΑΣΜ να υποδέχεται τον Κύδωνα Χανίων.
Στόχος της μεσαρίτικης ομάδας είναι να κάνει το 1-1 και να φέρει τα παιχνίδια των τελικών στα ίσα, προκειμένου τα παιχνίδια στην μεσαρίτικη έδρα να έχουν και συνέχεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες την χανιώτικη ομάδα θα συνοδέψουν στις Μοίρες περίπου πενήντα φίλαθλοι.
Η Διοίκηση του ΓΑΣΜ καλεί το φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό Μοιρών υποστηρίζοντας την μεσαρίτικη ομάδα.
Μάλιστα από παράγοντες του ΓΑΣΜ, τονίζεται ότι «Διοίκηση και ομάδα θέλουν να τελειώσουμε την τόσο πετυχημένη χρονιά όπως της αρμόζει , μέσα στο γήπεδο.
Το μόνο που θέλουμε από παίκτες ,φιλάθλους και όποιον άλλον είναι κοντά στην ομάδα να την στηρίξει ήρεμα και μέσα σε αθλητικά πλαίσια.
Η χρονιά κλείνει με τον πλέον επιτυχημένο τρόπο και θέλουμε να το γιορτάσουμε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα».

 

mesaralive  18 April, 2015 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ