Γ’ Εθνική: Νέα εκτός έδρας ήττα για τον ΑΟΤ

  26 November, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Γ’ Εθνική: Νέα εκτός έδρας ήττα για τον ΑΟΤ

Διαμαρτυρίες για τη διαιτησία απο τους ασπρόμαυρους

Στον Πόρο «πήγε» το κρητικό ντέρμπι καθώς επικράτησε του ΑΟΤ με 1-0 με γκολ του Καστελλιανάκη.

Η αναμέτρηση

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 16’ και ήταν για τον Πόρο, με τον Άγγελο Καστελλιανάκη να βγαίνει μόνος απέναντι από τον Δημαράκη, όμως το πλασέ του το έδιωξε εντυπωσιακά ο έμπειρος τερματοφύλακας των «ασπρόμαυρων».

Το Τυμπάκι απάντησε στις ευκαιρίες στο 25’ όταν ο Σένκα εκτέλεσε φάουλ, ο Βακράκος βρήκε την μπάλα με το τακουνάκι, όμως ο Ζαφείρης προχώρησε σε μια μεγάλη επέμβαση κρατώντας το μηδέν.

Στο 29’ ο Πόρος κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Μέμμος σέντραρε ο Καστελλιανάκης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο και με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τους «μπλε». Μάλιστα στην φάση αυτή η ομάδα της Μεσσαράς διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ στην αρχή της φάσης πάνω στον Δουλγεράκη

Το τελευταίο τέταρτο δεν είχε μεγάλη ευκαιρία εκτός από ένα τεχνικό σουτ του Πήλιου στο 39’ το οποίο έδιωξε ο Δημαράκης. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με τους «μπλε» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και έχασαν την πρώτη ευκαιρία με τον Βρεττό, ο οποίος σούταρε όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο 52’ ο Πόρος απάντησε στις ευκαιρίες με τον Μέμμο να πραγματοποιεί ατομική ενέργεια, να σουτάρει, όμως ο Δημαράκης ήταν εκεί. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αριστεινίδης ήταν αυτός που απείλησε την εστία του Ζαφείρη, όμως το σουτ του πέρασε άουτ.

Στο 68’ ο Καστελλιανάκης άγγιξε το γκολ μετά την σέντρα του Νάκα, όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ.

Στο 76’ ο ΑΟΤ έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα με τον Νικολακάκη να σουτάρει και την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Ζαφείρη. Στην φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι φώναξαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή, όμως το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά.

Παρότι το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν δραματικό από τις δύο ομάδες η μεγάλη φάση έλειψε με αποτέλεσμα ο Πόρος να πανηγυρίσει την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα νικώντας αυτή τη φορά τον ΑΟΤ με 1-0.

Οι συνθέσεις:

Πόρος (Γ. Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας (72’ Σημαιάκης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Μαγάκης, Μέμμος (79’ Φρρόκου), Αγριμάκης (68’ Καλαμιώτης), Καστελλιανάκης, Ουζούνογλου (79’ Αυγουστάκης), Πήλιος

ΑΟ Τυμπακίου (Μ. Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι (81’ Παπαδάκης), Κουρουθιανάκης, Βρέττος, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Φραγκιαδουλάκης (54’ Νικολακάκης), Βακράκος (74’ Ζαφείρης)

 

  26 November, 2022 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα