«Φωτιά» στη σκηνή του Voice έβαλε η Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη!

  04 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ
«Φωτιά» στη σκηνή του Voice έβαλε η Κωνσταντίνα Παπαστεφανάκη!

Καθήλωσε τους κριτές με την ερμηνεία της η 22χρονη Κωνσταντίνα

Από νωρίς έδειξε τις δυνατότητες και τις διαθέσεις της στη σκηνή του “Τhe Voice” η Κωνσταντίνα.

Η 22χρονη  με καταγωγή από το Τυμπάκι επέλεξε  να ερμηνεύσει  το « Μακριά μου να φύγεις» ένα τραγούδι-ύμνο της λαϊκής μουσικής μας παράδοσης, το οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά ο μεγάλος Πάνος Γαβαλάς και στη συνέχεια κι άλλοι πολλοί σπουδαίοι εκπρόσωποι του ελληνικού πενταγράμμου.

Η Κωνσταντίνα ανέβηκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση στη σκηνή, ανταποκρίθηκε  με  άνεση στις απαιτήσεις του τραγουδιού και δεν άφησε κανένα περιθώριο στους τέσσερις κριτές ,ενώ είναι χαρακτηριστικό  πως η Έλενα Παπαρίζου, την ομάδα της οποίας επέλεξε τελικά η όμορφη Μεσαρίτισσα ( βάσει ρεπερτορίου θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον  μια συνεργασία με την Ελεονώρα Ζουγανέλη), γύρισε  με την πρώτη… νότα!

Η νεαρή ανερχόμενη καλλιτέχνιδα είναι απόφοιτος σχολής μαιευτικής, ενώ παράλληλα εργάζεται κι ως τραγουδίστρια, υπηρετώντας τη μεγάλη της αγάπη.

Το ταλέντο της είχε φανεί ήδη από τα σχολικά της χρόνια και σίγουρα για τους φίλους της κι όλους όσους την έχουν ακούσει να τραγουδάει στο παρελθόν η χθεσινή της εμφάνιση δεν αποτέλεσε έκπληξη.

Ο τρόπος που ελέγχει τη φωνή της και η έκταση που έχει αφήνουν υποσχέσεις για ανάλογες, αν όχι καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια του παιχνιδιού, στο οποίο αναμένεται να αφήσει το αποτύπωμα της.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Δείτε την ερμηνεία της:

 

  04 November, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΠΡΟΣΩΠΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα