Φροντίζει για τις μετακινήσεις  των εκπαιδευτικών ο Μεσαρίτικος  Σύλλογος «Η Φαιστός»

mesaralive.gr  09 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φροντίζει για τις μετακινήσεις  των εκπαιδευτικών ο Μεσαρίτικος  Σύλλογος «Η Φαιστός»

Με έκπτωση 25% στα εισιτήριά τους θα μπορούν να μετακινούνται από και προς τις σχολικές μονάδες οι εκπαιδευτικοί μέλη του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ».

Πρόκειται για μια συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου ενώ σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρεται: «ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «Η ΦΑΙΣΤΟΣ» σας ενημερώνει πως σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου παρέχεται μείωση -25% στην τιμή των εισιτηρίων για τους εκπαιδευτικούς-μέλη του Συλλόγου μας που μετακινούνται με τα λεωφορεία προκειμένου να φθάνουν στις σχολικές μονάδες όπου διδάσκουν. Η έκπτωση δηλαδή αφορά τα δρομολόγια από και προς τις σχολικές μονάδες (τόπος κατοικίας-έδρα σχολικής μονάδας), όπου υπηρετεί ο κάθε συνάδελφος.
Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να κάνουν χρήση αυτής της προσφοράς θα πρέπει να προσκομίσουν μια φωτογραφία στα κεντρικά γραφεία των ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου (Σταθμό Λιμένος, ώρα 8.00 – 15.00), όπου θα λάβουν μια σχετική βεβαίωση.
Ο Σύλλογός μας επίσης, αναμένει τις απαντήσεις των Μινωικών Γραμμών και της ΑΝΕΚ στο αίτημά μας για έκπτωση και στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, επιδιώκοντας την καλύτερη διαβίωση όλων των συναδέλφων που υπηρετούν στο νομό μας». 

 

mesaralive.gr  09 December, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα