«Φλας» με…. ασφάλεια πάνω από τον κάμπο της Μεσαράς

mesaralive.gr  05 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
«Φλας» με…. ασφάλεια πάνω από τον κάμπο της Μεσαράς

φωτο:mesaralive.gr

Ο κάμπος της Μεσαράς αναμφισβήτητα αποτελεί ένα θέαμα που ξαφνιάζει ευχάριστα όλους όσους επισκέπτονται για πρώτη φορά το Νότο!

Όταν μάλιστα πρόκειται για ξένους επισκέπτες, τότε η στάση για την αποτύπωση αυτής της ομορφιάς σε μερικές φωτογραφίες είναι συχνή για να μην πούμε ότι επιβάλλεται!

Οι τουρίστες που επισκέπτονται τον τόπο μας, μπορεί να έχουν στις χώρες τους δάση και βουνά, όμως ο κάμπος της Μεσαράς με τα Αστερούσια από τη μια και το Νότιο Κρητικό Πέλαγος στο βάθος, σίγουρα αποτελεί μια «ζωντανή» καρτ ποστάλ που ο καθένας θα ήθελε να πάρει μαζί του φεύγοντας από την Κρήτη.

Το καταλληλότερο σημείο για να αποτυπώσει κανείς αυτές τις εικόνες, είναι αμέσως μετά την Αγία Βαρβάρα και τα Άνω Μούλια κατηφορίζοντας προς Αγίους Δέκα.

Εκεί είναι που γίνονται οι στάσεις από τους επισκέπτες της Μεσαράς.

Αλήθεια σκέφτηκε ποτέ κανείς πόσο επικίνδυνες είναι αυτές οι στάσεις; Πόσες φορές έχουν βάλει σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές;

Γιατί δεν είναι και ότι καλύτερο να σταματάς μέσα στο δρόμο για να βγάλεις μια φωτογραφία!

Δε λέμε βέβαια ότι θα πρέπει να σταματήσουν οι επισκέπτες μας να αποθανατίζουν αυτήν την ομορφιά!

Ίσα ίσα, θίγουμε το θέμα για να κάνουμε μια πρόταση που ίσως κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει!

Η δημιουργία στάσεων, σε σημεία που προσφέρονται, ακόμα και η τοποθέτηση καθιστικών θέας, θα έδινε την δυνατότητα στους επισκέπτες της Μεσαράς, να αποθανατίσουν με το φωτογραφικό τους φακό, την ομορφιά του κάμπου, με ασφάλεια και χωρίς να δημιουργούνται συνθήκες τροχαίου ατυχήματος.

 

mesaralive.gr  05 October, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα