Φέρνει πίσω στην Ελλάδα τον Λαμπρόπουλο ο ΟΦΗ!

  10 July, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Φέρνει πίσω στην Ελλάδα τον Λαμπρόπουλο ο ΟΦΗ!

Σε μια σημαντική μεταγραφή αναμένεται να προχωρήσει ο ΟΦΗ. Η κρητική ομάδα είναι ένα βήμα πριν την απόκτηση του Βασίλη Λαμπρόπουλου, κλείνοντας έτσι κάθε κενό στην αμυντική της γραμμή.

Ο Λαμπρόπουλος την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 15 παιχνίδια με την Μπόχουμ, αλλά στο τέλος της σεζόν έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα και πλέον ο ΟΦΗ ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν.

Μάλιστα, ο άλλοτε διεθνής στόπερ αναμένεται τη Δευτέρα να βρεθεί στην Κρήτη για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στον ΟΦΗ και στη συνέχεια να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας η οποία αναμένεται και να αναχωρήσει για την Ολλανδία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Λαμπρόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Αστέρα Τρίπολης, Εθνικό Αστέρα, Ηλιούπολη, Πανιώνιο και ΑΕΚ. Το 2019 πήρε την πρώτη του μεταγραφή στο εξωτερικό πηγαίνοντας στην Λα Κορούνια και μετά στην Μπόχουμ.

Συγκεκριμένα, είχε πάει δανεικός στην Μπόχουμ από τη Λα Κορούνια τον Γενάρη του 2020 και έξι μήνες μετά έμεινε ελεύθερος από του Ισπανούς για να μετακομίσει μόνιμα στον γερμανικό σύλλογο. Την τελευταία τριετία αγωνιζόταν στην Μπόχουμ με την οποία έπαιξε σε 55 ματς.

 

  10 July, 2023 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα