Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: “Ξέρετε ποιοί είμαστε... ”

  10 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Φαιστός Ενεργοί Πολίτες: “Ξέρετε ποιοί είμαστε... ”

Μήνυμα ετοιμότητας κι αποφασιστικότητας για την επόμενη μέρα στο Δήμο Φαιστού!

Αναλυτικά η δήλωση που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Φίλες και Φίλοι, 

Ξέρετε ποιοι είμαστε, τι πρεσβεύουμε,τι θέλουμε και πού έχουμε δυνατότητα να πάμε…

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη που μας αναλογεί και δηλώνουμε αποφασισμένοι να γι αυτό που αξίζει για το Δήμο μας, την Ιστορία του και πάνω απ όλα για τους Ανθρώπους του!

Απέναντι σας έχουμε ένα χρέος. Το χρέος αυτό έχει να κάνει με την προσπάθειά μας, να οδηγήσουμε το Δήμο μας στην ανάπτυξη και την ευημερία κι αναλαμβάνουμε την ευθύνη να το εκπληρώσουμε τόσο απέναντι σάς, καθώς και στην ίδια τη συνείδηση μας, στην αγάπη μας για έναν τόπο που επιθυμούμε να προοδεύει και να εξελίσσεται δημιουργικά , χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς. 
Διαθέτουμετην εμπειρία και τη γνώση, αλλά κυρίως τη θέληση και την αποφασιστικότητα, για την «επανάσταση του αυτονόητου».

Ειδικότερα στη δύσκολη οικονομική αλλά και παγκόσμια συγκυρία η γνώση αποτελεί δύναμη και η καινοτομία αναπτυξιακό εργαλείο προόδου. Γι’ αυτό επενδύουμε στη διαρκή και συνεχή παρακολούθηση των εξελίξεων και των νέων δεδομένων.

Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα τη Μεσαρά, βλέπουμε τον Τόπο σαν σύνολο , έχουμε επίγνωση των προβλημάτων, αλλά και τρόπους για την αντιμετώπιση τους. 
Καταθέτουμε το σχέδιο δράσης τόσο για την καθημερινότητα όσο και για την αναπτυξιακή προοπτική, για την επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Kάθε μέρα θέλουμε να ξεπερνάμε τους εαυτούς μας και να πρωτοπορούμε.

Όλοι/ες μαζί αποφασίσαμε να συμπορευτούμε με γνώμονα το καλό του Τόπου μας και καλούμε τους Συνδημότες/τισσες να μας εμπιστευτούν ώστε να αφοσιωθούμε απόλυτα στo να δημιουργήσουμε, έναν Δήμο ΣΥΓΧΡΟΝΟ - έναν Δήμο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ!

 

  10 May, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ