Europa League: Με Χάμαρμπί η Λέχ Πόζναν,αν προκριθεί ο ΟΦΗ-Το προφιλ των ομάδων

  01 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Europa League: Με Χάμαρμπί η Λέχ Πόζναν,αν προκριθεί ο ΟΦΗ-Το προφιλ των ομάδων

Εάν ο ΟΦΗ καταφέρει και περάσει το «εμπόδιο» του Απόλλωνα Λεμεσού έχει μπροστά του μία πραγματική ευκαιρία για άλλη μία πρόκριση. Χάμαρμπι και Λεχ Πόζναν δεν τον «φοβίζουν», αλλά και δεν πρέπει να τις υποτιμήσει.

Μια ιστορική ευκαιρία για να βρεθεί στα πλέι οφ του Europa League έχει ο ΟΦΗ.

Αν καταφέρει και περάσει τον Απόλλωνα Λεμεσού τότε θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Χάμαρμπι και Λεχ Πόζναν. Αντίπαλοι που δεν… τρομάζουν, αλλά αν τους υποτιμήσεις θα πάθεις «ζημιά». Η θέληση της κρητικής ομάδας θα παίξει τεράστιο ρόλο, ωστόσο ποια είναι η δυναμική των δύο συλλόγων;

 

Λεχ Πόζναν: Η πρώην του Λεβαντόφσκι το φαβορί του ζευγαριού

Μπορεί ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι να βρίσκεται εδώ και μια δεκαετία στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρώπης, όμως έχει κάνει και ένα διετές πέρασμα από τη Λεχ Πόζναν το διάστημα 2008-10. Η πολωνική ομάδα τερμάτισε στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, ενώ το ξεκίνημα της στο τρέχων μόνο θετικό δεν θεωρείται καθώς έχει μία ήττα και μια ισοπαλία τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ξεκίνησε τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις από τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League, χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία (3-0) απέναντι στην Βαλμιέρα Λετονίας. Σίγουρα θεωρείται το φαβορί απέναντι στην Χάμαρμπι.

Χάμαρμπι: Η… μισή ομάδα του Ζλάταν θέλει να κάνει την έκπληξη

Μπορεί η Χάμαρμπι να ήταν γνωστή μόνο στους ιδιαίτερους… κύκλους των ποδοσφαιρόφιλων για αρκετά χρόνια, αλλά έγινε παγκοσμίως αναγνωρίσιμη όταν αποφάσισε τον Νοέμβριο του 2019 ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς να αγοράσει το 50% των μετοχών. Η σουιδική ομάδα έχει ξεκινήσει τη φετινή χρονιά σε πολύ μέτρια βάση, καθώς βρίσκεται στην 7η θέση έπειτα από 18 αγωνιστικές. Σίγουρα, ξεκινάει από δεύτερο ρόλο στην αναμέτρηση κόντρα στην Λεχ Πόζναν, ωστόσο δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να φοβίσει τον ΟΦΗ σε περίπτωση που έρθουν αντίπαλοι.

 

  01 September, 2020 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα