Europa Conference League: Στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (HL)

  01 October, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Europa Conference League: Στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (HL)

Στην ισοπαλία (1-1) κόλλησε ο ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική του Europa Conference League. O Δικέφαλος, ο οποίος είχε τη μεγάλη ευκαιρία για βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση, δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τις νίκες του μετά τη νίκη επί της Λίνκολν στο Γιβραλτάρ. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έκανε καλή εκκίνηση με γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά αμέσως μετά δέχθηκε γκολ στο οποίο ουδέποτε μπόρεσε να απαντήσει.

Αυτή η ισοπαλία πληγώνει τον ΠΑΟΚ στη μάχη για την πρόκριση καθώς την ίδια στιγμή η Κοπεγχάγη πήρε το παιχνίδιι με τη Λίνκολν κι έμεινε μόνη πρώτη στη βαθμολογία με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Ο Δικέφαλος θα τα παίξει όλα για όλα για την πρωτιά στον όμιλο στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με τη δανέζικη ομάδα, αρχικά στην Κοπεγχάγη και εν συνεχεία στην Τούμπα (Βαθμολογία: Κοπεγχάγη 6, ΠΑΟΚ 4, Σλόβαν 1 Λίνκολν 0).

Γκολ με Ακπομ

Η εκκίνηση του ΠΑΟΚ ήταν κάτι περισσότερο από καλή καθώς προτού καν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 9' Τέιλορ πραγματοποίησε ωραία ατομική ενέργεια και σέντραρε προς την περιοχή, όπου ο Άκπομ πήρε καλή θέση και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0).

Ωστόσο, πολύ γρήγορα, στο 14', η Σλόβαν έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Έπειτα από μια βαθιά μπαλιά, ο Χέντρι πήρε την κεφαλιά και η μπάλα στρώθηκε μπροστά του. Σούταρε με δύναμη, ο Πασχαλάκης απέκρουσε εντυπωσιακά αλλά η μπάλα έφτασε στον Γκριν, ο οποίος με καλό τελείωμα ισοφάρισε σε 1-1. 

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε προς το τέλος του αγώνα, αύξησε την πίεσή του χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες αλλά δεν έφτασε στο πολυπόθητο γκολ που θα του χάριζε το τρίποντο.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ (68' Βιεϊρίνια), Εσίτι, Σβαμπ (68' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο (58' Μπίσεσβαρ), Μίτριτσα (74' Κωνσταντέλιας), Άκπομ (74' Σβιντέρσκι). 

Σλόβαν Μπρατισλάβας: Χόβαν, Μεντβέντεφ (83' Αμπένα), Κασία, Μπαζίκοφ, Πούτσεκ, Ντράζιτς (70' Μαζ), Ντε Καμπς (34' Άγκμπο), Κανκάβα, Γκριν, Ντα Σίλβα (70' Σμέχαλ), Χέντι.

Συγκίνηση στην Τούμπα

Συγκίνηση επικράτησε στην Τούμπα πριν από την έναρξη του ματς καθώς σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα κατέθεσε στεφάνια στη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη το 1999...

 

  01 October, 2021 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα