Euroleague: Υποψήφια η Αθήνα και το OAKA για το Final Four του 2025

https://www.gazzetta.gr/  06 June, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Euroleague: Υποψήφια η Αθήνα και το OAKA για το Final Four του 2025


Η Αθήνα και το ΟΑΚΑ θα βάλουν υποψηφιότητα προκειμένου να αναλάβουν την διοργάνωση του Final Four της Euroleague το 2025.

Άραγε θα επιστρέψει στην Αθήνα το Final Four της Euroleague; Διόλου απίθανο καθώς αναμένεται να βάλει υποψηφιότητα προκειμένου να φιλοξενήσει την τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης ύστερα από 17 χρόνια!

Κάτι που γίνεται κατόπιν ενεργειών και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR ειδικά από τη στιγμή που το ΟΑΚΑ αποτελεί και το υποψήφιο γήπεδο για τη διεξαγωγή του Final Four, όπως ακριβώς και το 2007, όταν οι «πράσινοι» είχαν κατακτήσει το -τότε- τέταρτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Άλλωστε τηρούνται όλες οι απαραίτητες προϋποθέσεις προκειμένου να διεξαχθεί η γιορτή της Euroleague στην Αθήνα, τόσο από πλευράς υποδομών (ξενοδοχεία, αεροδρόμιο κλπ) όσο φυσικά από πλευράς γηπέδου. Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής οι πόλεις που είχαν γίνει γνωστές ότι ενδιαφέρονται για το Final Four της Euroleague το 2025 ήταν η Βαρκελώνη, το Βελιγράδι και το Άμπου Ντάμπι.

 

https://www.gazzetta.gr/  06 June, 2024 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα