Ευγενία Νιάρχου: Διακοπές στην Κρήτη για την εγγονή του Σταύρου Νιάρχου

https://cretaone.gr/  15 July, 2024 ΑΡΘΡΑ
Ευγενία Νιάρχου: Διακοπές στην Κρήτη για την εγγονή του Σταύρου Νιάρχου

Που βρέθηκε η χρυσή κληρονόμος;

Από το Λονδίνο και την επίσημη ενδυμασία του Royal Ascot, η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στην Κρήτη με καλοκαιρινά outfits. Η εγγονή του Σταύρου Νιάρχου και χρυσή κληρονόμος μπορεί να έχει γυρίσει όλο τον κόσμο αλλά τα καλοκαίρια επιστρέφει πάντα στην Ελλάδα.

Η Ευγενία Νιάρχου φέτος επέλεξε για να περάσει μέρος των διακοπών της το νησί της Κρήτης. Τον προορισμό της αποκάλυψε η ίδια μέσα από μια σειρά φωτογραφίες που τράβηξε και ανέβασε στο Instagram της. Σε αυτές βλέπουμε το πολυτελές ξενοδοχείο που επέλεξε να μείνει στα Χανιά, τον φούρνο από όπου παίρνει το αγαπημένο της ζυμωτό ψωμί καθώς και όλα όσα έχουν τραβήξει την προσοχή της.

Τα καλοκαιρινά σύνολα που έχει μαζί της στις διακοπές περιλαμβάνουν μάυρα μπουστάκια, boho φούστες και μικτά τσαντάκια. Από τις εμφανίσεις της δεν λείπουν φυσικά τα αγαπημένα της κοσμήματα.

«Κρήτη, έχεις την καρδιά μου» έγραψε στη λεζάντα που συνόδευσε το άλμπουμ των διακοπών της δείχνοντας πόσο πολύ αγάπησε τον τόπο αλλά και τους ανθρώπους του. Στις μέρες της στο νησί χάρηκε τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας ενώ γεύτηκε πιάτα με ντόπια προιόντα όπως λαχανικά και τυριά αλλά αλλά και κρητικά κρασιά.
ΠΗΓΗ: cretaone.gr

 

https://cretaone.gr/  15 July, 2024 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα