Ευχές του Δημάρχου Γόρτυνας για τη νέα σχολική χρονιά

Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς είναι μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, όνειρα και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο των μαθητών, πρός την κατάκτηση της γνώσης.
Σ΄αυτήν την πορεία, εύχομαι κι εφέτος ΔΥΝΑΜΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ κι ΕΠΙΜΟΝΗ , σε όλους τους μαθητές, αλλά και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς, που αποτελούν τους στυλοβάτες και αρωγούς στο έργο της προόδου των παιδιών ! Στους μαθητές που εντάσσονται για πρώτη φορά στην σχολική κοινότητα, εύχομαι καλό ξεκίνημα,σ' αυτό το νέο, δύσκολο, αλλά και συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας.
Το Σχολείο, εκτός από εργαστήρι γνώσεων, είναι και ο χώρος που ταυτόχρονα σφυρηλατεί τους χαρακτήρες των παιδιών, καλλιεργώντας την πνευματική και κοινωνική τους προσωπικότητα και προετοιμάζει σωστούς αυριανούς πολίτες.
Κι επειδή η Παιδεία είναι η ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας, εύχομαι ολόψυχα, η φετινή σχολική χρονιά, να είναι φιλόδοξη, δημιουργική, παραγωγική και γεμάτη πρόοδο και επιτυχίες !
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Γόρτυνας
Νικόλαος Σχοιναράκης
Δείτε επίσης
- Μεσαρά: Αυγουστιάτικη πανσέληνος μετα μουσικής σε Φαιστό και Γόρτυνα
- Tυμπάκι: Η θεατρική παράσταση – «Τα Ξετελέματα του Καραγκιόζη» στην Πλατεία Αγίου Τίτου
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Κρήτη TV: γήρανση και μείωση του πληθυσμού στα χωριά της ενδοχώρας του Ηρακλείου
- Ο Μανώλης Κονταρός στο Τυμπάκι