Ευχές από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ
Ευχές από το Δήμαρχο κ. Γιώργο Αρμουτάκη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας κκ Μακάριου και του Δημάρχου κ. Αρμουτάκη Γιώργου ξεκίνησε επίσημα η νέα σχολική χρονιά, με τον καθιερωμένο αγιασμό στα σχολεία.

Ο Δήμαρχος ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών προκειμένου να βρεθεί κοντά στους μικρούς μαθητές και να ευχηθεί μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Στη συνέχεια, παρευρέθηκε στους Αγιασμούς σε Γυμνάσιο και Λύκειο Μοιρών ,όπου εκεί δόθηκε η δυνατότητα να ευχηθεί και στα μεγαλύτερα παιδιά και ιδιαίτερα σε εκείνα που ξεκινούν φέτος την προσπάθεια για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Επίσης μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και αντιδήμαρχοι, περιόδευσαν στα σχολεία όλης της περιοχής, την πρώτη ημέρα έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς και βρέθηκαν κοντά στους μαθητές, γονείς και τους καθηγητές των σχολείων του Δήμου.

Στις ευχές του  για μια καλή σχολική χρονιά, ο κ. Αρμουτάκης απευθυνόμενος σε μαθητές, καθηγητές αλλά και γονείς διαβεβαίωσε ότι:

«Από την πλευρά μας , μέσω των σχολικών επιτροπών, και με την αμέριστη συμπαράσταση των εκπαιδευτικών μας, εργαζόμαστε ώστε τυχόν παραλείψεις να διορθωθούν και τα σχολεία μας να λειτουργήσουν με τον καλύτερο τρόπο.

Ως δημοτική αρχή, είμαστε αποφασισμένοι να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια των παιδιών μας που κάθε χρόνο μας κάνουν περήφανους με της επιτυχίες τους, αναπτερώνοντας τις ελπίδες μας για το μέλλον του Δήμου μας.

Εύχομαι στους μαθητές, στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς μια καλή σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

 

Δείτε επίσης

    Δεν υπάρχουν καταχωρήσεις
mesaralive.gr  12 September, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα