«Ευχαριστώ» από τον  Ναυταθλητικό  Όμιλο Τυμπακίου για την κοπή της πίτας του

Mesaralive.gr  28 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
«Ευχαριστώ» από τον  Ναυταθλητικό  Όμιλο Τυμπακίου για την κοπή της πίτας του

Όλους όσους παρευρέθηκαν στην ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ευχαριστεί με δελτίου τύπου ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου.

Ο ΝΟΤ που όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το mesaralive.gr (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) έκοψε την πίτα του την Παρασκευή το βράδυ στο Villa Mezedes, ευχαριστεί επίσης και τον μεγάλο χορηγό του  τις Μινωικές Γραμμές για τη βοήθεια που έχει παράσχει από το ξεκίνημα του Ομίλου . Στην σχετική ανακοίνωση του ΝΟΤ αναφέρεται «Την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα του έκοψε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Τυμπακίου το βράδυ της Παρασκευής 27 Ιανουαρίου 2018 στο Villa Mezedes στο Τυμπάκι.

Αναμνηστικά διπλώματα δόθηκαν στα παιδιά - αθλητές της κατηγορίας Τριγώνου του Ομίλου και έγινε παρουσίαση της ομάδας που κατέκτησε τη πρώτη θέση στον αγώνα Aegean Regatta 2017.

Την πρώτη επίσημη εκδήλωση του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου στήριξε πλήθος κόσμου οποίος διασκέδασε παρέα με τους Ιστιοπλόους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ναυταθλητικού Ομίλου Τυμπακίου θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο που παραβρέθηκε στην εκδήλωση όπως επίσης και τους χορηγούς της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τον μεγάλο χορηγό μας τις Μινωικές Γραμμές για τη βοήθεια που έχει παράσχει από το ξεκίνημα του Ομίλου μας» αναφέρει το Διοικιτικό Συμβούλιο του Ομίλου που πρόσφατα μάλιστα ανέλαβε τον ΝΟΤ μετά από την διεξαγωγή εκλογών».

 

Mesaralive.gr  28 January, 2018 ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ