Ευχαριστώ από… καρδιάς! Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγαϊδακίων

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Ευχαριστώ από… καρδιάς! Από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πηγαϊδακίων

Ένα ευχαριστώ από καρδιάς απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαϊδακίων σε όλους όσους βοήθησαν για την διεξαγωγή του τριημέρου των εκδηλώσεων.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Τι να λέμε ... περάσαμε τόοοοοσα αυτές τις μέρες ... το ευχαριστούμε ακούγετε τυπικό αλλά είναι από καρδιάς

Σε όλους εσάς που συμβάλατε να γίνει η ιδέα ... πράξη.

Με χρήματα, με προσωπική προσπάθεια, με προβολή ή απλά με μια καλή κουβέντα. Ήταν για εμάς σημαντικό (για να κάνουμε την την αρχή).

Τους αθλητές και τους συνοδούς τους που πέρασαν την ημέρα της Κυριακής στην παραλία των Καλών Λιμένων για το τουρνουά Beach volley & Water Polo χαρίζοντας μας υπέροχες στιγμές που χωρίς την Μέγιστη Βοήθεια του προπονητή της ομάδας βόλεϋ του ΓΑΣΜ Παναγιώτη Ιωάννου δεν θα ήταν εφικτό να γίνει.

Τον Ερυθρό Σταυρό που έδωσε για ακόμα μια φορά το σημαντικό του παρόν.

Τους Μουσικούς που ήρθαν για να συμβάλουν με το δικό τους τρόπο (Γιώργο Νικ. Ζερβακη - Luitzi Siriani (Alone together) - Σ & Γ Συμιανακη. Τα ηχοσυστήματα 4sound.

Τον Δήμαρχο Φαιστού κ. Αρμουτάκη για την υποστήριξη.

Τέλος εκφράζουμε το μέγιστο σεβασμό και την ειλικρινή μας υποστήριξη στο πρόσωπο του Στεφανουδάκη Μανώλη που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή δίνοντας μας δύναμη να υλοποιήσουμε το σκοπό της διοργάνωσης αφιερώνοντας στην προσπάθεια όλων μας το ΝΕΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΥ.

Η ράμπα ΑΜΕΑ θα είναι σύντομα στη θέση της».

 

mesaralive.gr  29 June, 2015 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα