Ευχαριστήριο του Δημάρχου για την ασφαλτόστρωση στο δρόμο Φαιστός Αγία Τριάδα

φωτο: παραχώρηση από υπηρεσία του Δήμου
Την Περιφέρεια Κρήτης, τον Περιφερειάρχη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ηρακλείου ευχαριστεί ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Αρμουτάκης, για το σημαντικό έργο της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Φαιστός – Αγία Τριάδα.
Στο Ευχαριστήριο αναφέρεται:
«Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ.Αρναουτάκη Σταύρο και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Κουκιαδάκη Ευριπίδη για την ανταπόκριση τους στο αίτημα του Δήμου μας, που αφορά την υλοποίηση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Φαιστός - Αγία Τριάδα.
Επίσης σημαντική είναι η προσπάθεια που γίνεται από την Αντιπεριφερειάρχη κα. Μανασάκη Βιργινία και τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Καμπουράκη Λάμπρο σε ότι αφορά την προώθηση των έργων υποδομής της περιοχής μας.
Σε μια εποχή που τα έργα υποδομής, είναι δύσκολο έως σπάνιο να υλοποιηθούν ,η συμβολή σας στην κατασκευή του επαρχιακού δρόμου Φαιστού - Αγίας Τριάδας, είναι μια σημαντική βοήθεια στην προσπάθεια βελτίωσης των τουριστικών υποδομών και της ποιότητας ζωής των Δημοτών μας.



Δείτε επίσης
- Ομόφωνο ψήφισμα του ΔΣ Γόρτυνας ενάντια στο κλείσιμο της Παγκρήτιας Τράπεζας στην Αγία Βαρβάρα
- Δήμος Φαιστού: Δωρεάν είσοδος για τους δημότες στο Κουρταλιώτικο φαράγγι
- Δήμος Φαιστού: Ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφών στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς
- Φιλοζωικός Σύλλογος Μεσσαράς «Η Αγάπη»: φόλες σε Χουστουλιανά και Γέργερη
- Μεσαρα: Καταγγελία για βανδαλισμό σε ιστορικό σπίτι στο Φουρνοφάραγγο