Έτσι κάηκε το σπίτι του Αρχιδιαιτητή κ.Γιώργου Μπίκα

  10 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Έτσι κάηκε το σπίτι του Αρχιδιαιτητή κ.Γιώργου Μπίκα

Τον τρόπο με τον οποίο κάηκε το σπίτι του πρώην αρχιδιατητή της ΕΠΟ, Γιώργου Μπίκα, αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport.

Σοκ προκάλεσε η είδηση του εμπρησμού της εξοχικής κατοικίας του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική, η οποία έφερε στη συνέχεια την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων μετά από σχετική απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής στην ΕΠΟ. 

Όπως αποκαλύπτει σήμερα ο Σάββας Λιβάνιος στην εφημερίδα Live Sport, στο μπαλκόνι του σπιτιού υπήρχε ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι, το οποίο ο δράστης ή οι δράστες του εμπρησμού το «κόλλησαν» πάνω στον τοίχο. Το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά. Πάνω από το μπαλκόνι υπήρχε ξύλινη πέργκολα και νάιλον, με αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως. 

Από εκεί και πέρα, δεν διαπιστώθηκε κάποια παραβίαση σε καμία από τις πόρτες του σπιτιού και για αυτό τον λόγο ερευνά το περιστατικό η Πυροσβεστική και όχι η Αστυνομία, ενώ μετά από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού με την υπόθεση ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία. 

Εκείνο που προκύπτει, πάντως, είναι πως πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια, με τον δράστη ή τους δράστες να έχουν πλήρη άγνοια για το αν βρίσκονται άνθρωποι στις διπλανές κατοικίες (που τελικά αποδείχθηκε πως ήταν άδειες).

 

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

 

  10 November, 2016 ΚΟΣΜΟΣΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα