Έτοιμη για “μάχη” η Μαρίνα που ξεκινά τη θεραπεία της

  31 January, 2019 ΑΡΘΡΑ
Έτοιμη για “μάχη” η Μαρίνα που ξεκινά τη θεραπεία της

Στα χέρια των γιατρών η 4χρονη

Στα χέρια των γιατρών βρίσκεται πλέον η μικρή Μαρίνα από τις Αρχάνες που μετέβη στη Γερμανία προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία σε εξειδικευμένο κέντρο, για σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με την ανάρτηση του θείου της Αντώνη Παχάκη στη σελίδα της Κίτρινης Αποστολής το κοριτσάκι ξεκίνα τη θεραπεία και όλοι ελπίζουν για το καλύτερο.

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που συμμετείχε με την προσφορά του στην προσπάθεια το 4χρονο κοριτσάκι να λάβει την ιατρική φροντίδα που χρειάζεται και να ξεπεράσει το πρόβλημα του.

Τώρα πλέον μόνο οι προσευχές των Κρητικών , τα «όπλα» της επιστήμης και το σθένος της μπορούν να βοηθήσουν το κορίτσι που κατάφερε να συγκινήσει όλη την Κρήτη ενώ το νησί έγινε μια «γροθιά» για να βοηθηθεί η 4χρονη. Τώρα το μόνο που απομένει μόνο αναμονή και ο μεγάλος αγώνας της 4χρονης μαχήτριας.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια είχε απευθυνθεί στον ΕΟΠΥΥ και κατέθεσε έγγραφα για να καλυφθούν τα έξοδα της επέμβασης (62.000 ευρώ),  αλλά η απάντηση αρχικά ήταν αρνητική. Μόλις την Κυριακή άλλαξε η στάση και ήρθε η θετική απάντηση καθώς ο ΕΟΠΥΥ δέχτηκε να καλύψει τα έξοδα . Ακολούθησε την Τρίτη το ταξίδι ελπίδας στο Μόναχο,όπου η 4χρονη έχει τους γονείς της στο πλευρός της. Και οι Κρητικοί όμως άνοιξαν την «αγκαλιά» τους στο κορίτσι συγκεντρώνοντας 50.000 ευρώ καθώς τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα και θα απαιτηθούν πολλές ακόμα ιατρικές πράξεις.

 

  31 January, 2019 ΑΡΘΡΑ