Έτοιμα τα ψωμιά του Άη Γιώργη στα Πηγαϊδάκια.

φωτογραφίες:mesaralive.gr
Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι προετοιμασίες για την μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου στα Πηγαϊδάκια του Δήμου Φαιστού.

Σήμερα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πηγαϊδακίων, ζύμωσαν το ψωμί του Άη Γιώργη για το τραπέζι της Πέμπτης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία με αρνιά που έχουν προσφέρει κτηνοτρόφοι του χωριού.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγαϊδακίων, μετά τη Θεία Λειτουργία και την Περιφορά της Εικόνας του Αγίου Γεωργίου, συνοδεία γεωργαλίδικων αλόγων, θα προσφέρει δωρεάν πλούσιο τραπέζι για τους επισκέπτες με αρνιά, κρητικά εδέσματα, ζυμωτό ψωμί και άφθονο κρασί.
Οι νοικοκυρές του χωριού, θα προσφέρουν από την πλευρά τους εδέσματα για τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το συγκρότημα του Νεκτάριου Σαμόλη.





Δείτε επίσης
- ΓΕΛ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ: Μια ακόμα γενιά που άφησε το αποτύπωμά της- Οι απόφοιτοι που ξεχώρισαν φέτος
- Διακοπή ρεύματος σήμερα στον Δ. Φαιστού
- Πολιτιστικός Σύλλογος Τυμπακίου: Ανοίγει η αυλαία των καλοκαιρινών εκδηλώσεων
- Δήμος Φαιστού: Η δήλωση Νικολιδάκη για τους επιτυχόντες των Πανελλαδικών
- Υπό έλεγχο η μεγάλη φωτιά στη Μεσαρά
Σχετικά άρθρα
- Άγιος Γεώργιος: Σήμερα η μεγάλη εορτή του - Τα έθιμα σε όλη την Ελλάδα
- Αη Γιώργης ή Αζίζ Τζερτζίς: Ο κοινός άγιος χριστιανών και μουσουλμάνων!- Η εικόνα του στο Ηράκλειο
- Σήμερα 23 Απριλίου τιμάται ο Άγιος Γεώργιος ο Μεγαλομάρτυρας και Τροπαιοφόρος
- Άγιος Γεώργιος: Γιατί γιορτάζει σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα και και όχι 23 Απριλίου
- Πέντε συγκλονιστικά θαύματα του Αγίου Γεωργίου