Έρευνα: Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στην Κρήτη

  07 August, 2021 ΑΡΘΡΑ
Έρευνα: Οι οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας στην Κρήτη

Μια ενδιαφέρουσα έρευνα για τις οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού στην Κρήτη διεξάγει το ΕΛΜΕΠΑ.

Η έρευνα συγκεκριμένα για τις οικονομικές επιπτώσεις από την πανδημία γίνεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης της Περιφερειακής Κρήτης και του Εργαστηρίου Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Διοίκησης (LAFIM) του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου.

Η κρίση που προκάλεσε η παγκόσμια εξάπλωση της πανδημίας του COVID-19 έχει κάνει εμφανείς τις επιπτώσεις της στην οικονομική ζωή της χώρας μας. Στο πλαίσιο του αναπτυξιακού και κοινωνικού της ρόλου, η Περιφέρεια Κρήτης σε συνεργασία με το Ερευνητικό Εργαστήριο LAFIM του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του ΕΛΜΕΠΑ, θεωρεί σημαντικό να διερευνηθούν τα προβλήματα που προκύπτουν και επίσης να προταθούν πεδία που χρήζουν παρεμβάσεις από εθνικές ή περιφερειακές πολιτικές.

Αντικείμενο της έρευνας αποτελεί η καταγραφή και απεικόνιση των οικονομικών δυσκολιών που προκλήθηκαν στις επιχειρήσεις της Περιφέρειας Κρήτης με την υποχρεωτική εφαρμογή των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας COVID-19, η επιστημονική ανάλυσή τους και η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της.

Το ερωτηματολόγιο της παραπάνω έρευνας περιέχει 4 μέρη, είναι σύντομο και δεν συλλέγονται προσωπικά στοιχεία, ενώ διασφαλίζεται από την ανωνυμία των απαντήσεων όσων λάβουν μέρος στην έρευνα, σύμφωνα με τη νομοθεσία. Τα δεδομένα που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους επιστημονικούς σκοπούς της έρευνας.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειάζονται λίγα λεπτά. Η συμμετοχή στην έρευνα θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην ολοκλήρωση της μελέτης. Επίσης, θα συνεισφέρει στη διαμόρφωση αξιόπιστων συμπερασμάτων με σκοπό να  βοηθήσει το σύνολο της επιχειρηματικής κοινότητας της Κρήτης να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα της έρευνας ως εργαλείο για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων στη μετά COVID-19 εποχή.

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο: ΕΔΩ

 

  07 August, 2021 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα