Ερχεται μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση

mesaralive.gr  28 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
Ερχεται μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου στη Μεγάλη Βρύση

Δημόσιο ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό προκηρύσσει ο Δήμος Γόρτυνας για την ανάθεση του έργου: «Κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στη Μεγάλη Βρύση, της Δημοτικής Ενότητας Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας».

Για το έργο έχουν εξασφαλιστεί πιστώσεις ύψους 120.000 ευρώ τα οποία προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και αντλήθηκαν μετά από ενέργειες της δημοτικής αρχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν προσφορά έως τις 21 Ιανουαρίου 2019, ώρα 10.00 π.μ ενώ η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2019, στις 10.00 π.μ.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση του έργου, το γήπεδο (5x5) θα έχει διαστάσεις (μαζί με τις περιμετρικές λωρίδες) 42 μέτρα μήκος και 25 μέτρα πλάτος.

Για την ολοκλήρωση του έργου προβλέπονται εργασίες εκσκαφής έτσι ώστε να κατασκευαστεί περιμετρικό τοιχίο. Επίσης θα τοποθετηθεί περιμετρική περίφραξη με συρματόπλεγμα και γαλβανισμένους σωλήνες  ύψους 4 μέτρων.

Η επίστρωση του γηπέδου θα γίνει με συνθετικό χλοοτάπητα με διπλή κλίση  ώστε τα όμβρια ύδατα να απομακρύνονται χωρίς τη χρήση καναλιών απορροής.

Θα τοποθετηθούν δύο εστίες και τέσσερις ιστοί φωτισμού ύψους 9 μέτρων και led προβολείς. Τέλος θα κατασκευαστεί μικρή κερκίδα από οπλισμένο σκυρόδεμα μήκους 20 μέτρων.

Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για τη χρηματοδότηση του έργου «κατασκευή μίνι γηπέδου ποδοσφαίρου (caltseto) στη Μεγάλη Βρύση, της Δημοτικής Κοινότητας Αγίας Βαρβάρας του Δήμου Γόρτυνας».

 

mesaralive.gr  28 December, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα