ΕΠΣΗ Super Cup: Θριαμβευτής ο ΑΟΤ!

  09 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ
ΕΠΣΗ Super Cup: Θριαμβευτής ο ΑΟΤ!

Ο πρωταθλητής Ηρακλείου ΑΟ Τυμπακίου αντιμετώπισε τον Κυπελλούχο Αλμυρό σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο γήπεδο του Ατσαλένιου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στο Ηράκλειο, αυτόν του Super Cup.

Ο ΑΟΤ ήταν ανώτερος στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και κατάφερε να κατακτήσει δίκαια το τρόπαιο, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Πιο συγκεκριμένα στο 9’ ο Καλογεράς εκμεαλλεύτηκε το κακό διώξιμο του Γαλανάκη κι έκανε το 1-0, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και μάλιστα μετά τη σέντρα, το Τυμπάκι πέτυχε και δεύτερο γκολ. Ο Παπανδρέου βρέθηκε απέναντι στον Γαλανάκη και ήταν εύστοχος για το 2-0.

Στη συνέχεια η ομάδα του Νίκου Σουτζή έφτασε και σε τρίτο γκολ, καθώς στο 34’ ο Παπανδρέου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με προβολή. Ο Αλμυρός είχε δοκάρι στο 21’ με το σουτ του Κωστάκη, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γαζίου έψαξε έντονα το γκολ της τιμής, το οποίο όμως δεν μπόρεσε να βρει παρότι έπεσε ο ρυθμός.

Αλμυρός: Γαλανάκης, Ζερβός, Βελιβασάκης (61΄Σωτήρχος), Τουγλής, Σαρρής, Απλαδάς, Κουτσογιαννάκης (82′ Μιχελακάκης), Σκούφος, Κωστάκης (61′ Πολυμερίδης), Κόκκινος (88′ Χασουράκης), Παντερής (61′ Κουτάντος)

ΑΟΤυμπακίου: Χρήστου, Σαβουιδάκης, Κουρουθιανάκης, Γερακιός, Χότζα, Αριστεινίδης (61′ Στεφανάκης), Κουτάντος (84′ Μεϊρέλες), Παπανδρέου (75′ Αζίζι), Πέτρου, Γρηγοράκης, Καλογεράς (75′ Χαϊντίνι)

 

  09 September, 2024 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα