ΕΠΣΗ: Βραδιά χαράς και συγκίνησης στον Κόκκινο Πύργο

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης  10 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΕΠΣΗ: Βραδιά χαράς και συγκίνησης στον Κόκκινο Πύργο

Η άριστη φιλοξενία, το οικογενειακό κλίμα και ο πολιτισμός που εκπέμπεται μέσα από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα είχαν τον πρώτο λόγο το βράδυ της Παρασκευής στο Τυμπάκι. Σε μια βραδιά με άρωμα ΕΠΣΗ και Μεσαράς, με χαρά αλλά και συγκίνηση…

Επρόκειτο για μια πρωτοβουλία του παράγοντα Γιάννη Κουτεντάκη, με αφορμή την εκλογή του αδερφού του Γιώργου-Πλούταρχο Κουτεντάκη για δεύτερη τετραετία στην διοίκηση της ΕΠΣΗ, αναλαμβάνοντας μάλιστα Α’ αντιπρόεδρος στο Δ.Σ.

Προσκεκλημένοι ήταν ο πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και σύσσωμη η νέα διοίκηση της ΕΠΣΗ, όλα τα σωματεία της Μεσαράς που εξέφρασαν σε απόλυτο βαθμό την εμπιστοσύνη τους στο έργο της Ένωσης αλλά και φίλοι και συνεργάτες που στήριξαν την υποψηφιότητα.

Ο οικοδεσπότης Γιάννης Κουτεντάκης στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους που τίμησαν την οικογένειά του και την ΕΠΣΗ με τη στήριξή τους, ενώ στη συνέχεια το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου. Μίλησε με συγκίνηση για τον τόπο καταγωγής του, την Μεσαρά και την απόλυτη στήριξη στον ίδιο και στους συνεργάτες του, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η συγκίνηση του αναπληρωτή προέδρου της ΕΠΣΗ, Γιώργου Στεφανουδάκη, που επίσης βρισκόταν στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικογένειά του, που όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα του και του δίνει δύναμη να συνεχίσει το έργο του στην ΕΠΣΗ.

Η ζεστή καλοκαιρινή βραδιά στον Κόκκινο Πύργο και την ταβέρνα «Πέλαγος» κύλησε με ωραία και έντονα συναισθήματα, πολλά κους-κους στον απόηχο των πρόσφατων εκλογών αλλά και με μαντινάδες από το Νίκο Τζώρτζογλου και τον γιο του Φίλιππο, με λύρα και λαούτο!

 


 


neakriti.gr

 

Ρεπορτάζ: Μανώλης Βαρδαλαχάκης  10 June, 2018 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα