Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Συνεταιρισμό Τυμπακίου

  29 July, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ
Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Συνεταιρισμό Τυμπακίου

Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Τυμπακίου επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκος Ανδρουλάκης συνοδευόμενος από κλιμάκιο του κόμματος απαρτιζόμενο από τον Β.Κεγκέρογλου, τον Φρ.Παρασύρη, τη Μ.Καναβάκη και τον Κ.Βαρδαβά.

Η συνάντηση περιστράφηκε γύρω από όλο το φάσμα των αγροτικών ζητημάτων που ταλανίζουν τον πρωτογενή τομέα, όπως το μεταφορικό ισοδύναμο, το κόστος παραγωγής στα κηπευτικά και την ελαιοκομία, το ράλι στις τιμές της ενέργειας, τις ελλείψεις εργατών γης, αλλά και το πρόβλημα του δρόμου της Μεσαράς.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. έθεσε ως πρόταση την επιδότηση μέρους των εξόδων παραγωγής από τα κρατικά ταμεία, ενώ πρότεινε τη θεσμοθέτηση ειδικών χρηματοδοτικών εργαλείων ως στήριξη στον πρωτογενή τομέα, αλλά και την επιστροφή του ειδικού φόρου καυσίμων. Για το τελευταίο μάλιστα στράφηκε κατά της κυβέρνησης που δεν μειώνει τον ΕΦΚ στα καύσιμα, αντιπαραβάλλοντας χώρες της Ευρώπης που υιοθέτησαν το μέτρο αυτό.

Αναφορικά με τον πολύπαθο δρόμο Ηρακλείο-Μεσαρά, ο κ.Ανδρουλάκης εξαπέλυσε βέλη προς το ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι βιάστηκε να κόψει κορδέλες, πριν το έργο είναι έτοιμο.

Το πρόγραμμα του Νίκου Ανδρουλάκη στη Μεσαρά ολοκληρώνεται το μεσημέρι με επίσκεψη στο δήμο Φαιστού και συνάντηση με το δήμαρχο Γρηγόρη Νικολιδάκη.

 

  29 July, 2022 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΓΡΟΤΙΚΑΑΡΘΡΑ