![Επίδομα παιδιού: Την Τετάρτη θα κλείσει προσωρινά η πλατφόρμα](/images/made/images/uploads/posts/720_655513_34b3499f96-a631bb865a1899c1_720_405_76.jpg)
Την Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου στις 3 μ.μ. θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων για το επίδομα παιδιού του έτους 2019, εν όψει της εκκαθάρισης της έκτης διμηνιαίας δόσης, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ.
Η ανακοίνωση του ΟΠΕΚΑ
"Ο ΟΠΕΚΑ ενημερώνει τους δικαιούχους του Επιδόματος Παιδιού ότι την επόμενη Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 το μεσημέρι θα κλείσει προσωρινά η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού 2019, όπως καθιερωμένα συμβαίνει πριν από κάθε πληρωμή.
Μετά τις 15:00 της 11ης Δεκεμβρίου η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και καταβολή της 6ης διμηνιαίας δόσης για το 2019.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου για νέες αιτήσεις μέχρι την 15-1-2020 που θα κλείσει οριστικά για τις αιτήσεις Α21 που αφορούν το έτος 2019.
Υπενθυμίζεται ότι, η 6η διμηνιαία δόση του 2019 (για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο) θα καταβληθεί την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019".
Δείτε επίσης
- Δασμοί Τραμπ: Η διπλή απειλή για το ελληνικό ελαιόλαδο – Τι φοβούνται οι εξαγωγείς
- Σπίτι μου 2: Η διαδικασία για να υποβάλετε αίτηση
- «Ανακαινίζω-Νοικιάζω»: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για την υποβολή νέων αιτήσεων
- Ηλεκτρικό Ρεύμα: Ο απόλυτος οδηγός για επιλογή παρόχου -Τι ισχύει με πάγια και όγκο κατανάλωσης
- e-ΕΦΚΑ: Τι αναφέρει η εγκύκλιος του Φορέα για τις νέες ασφαλιστικές εισφορές
Σχετικά άρθρα
- Επίδομα παιδιού (A21): Πότε θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι
- ΟΠΕΚΑ-Επίδομα παιδιού: Άνοιξε η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων
- Α21: Πότε ανοίγει η πλατφόρμα για το επίδομα παιδιού - Ποιοι οι δικαιούχοι
- Επίδομα παιδιού - Α21: Κλείνει την Τετάρτη η ηλεκτρονική εφαρμογή - Πότε θα ενεργοποιηθεί
- Επίδομα Παιδιού:Ανοίγει η πλατφόρμα για το Α21 – Ποιοι μπορούν να το διεκδικήσουν αναδρομικά