Επιχείρηση καθαριότητα στο Πάρκο στην Ανατολική Είσοδο του Τυμπακίου

Mesaralive.gr  11 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Επιχείρηση καθαριότητα στο Πάρκο στην Ανατολική Είσοδο του Τυμπακίου

Φώτο: Mesaralive.gr

Σε επιχείρηση καθαριότητας προχώρησε σήμερα από το πρωί συνεργείο του Δήμου Φαιστού, στο Πάρκο που βρίσκεται στην Ανατολική είσοδο της πόλης του Τυμπακίου.

Ένας χώρος ο οποίος είχε γεμίσει με σκουπίδια και χρειαζόταν ένα γερό καθάρισμα, αλλά και διάφορες άλλες παρεμβάσεις, προκειμένου να γίνει πιο φιλόξενος για τους επισκέπτες. Εξάλλου δεν είναι λιγες οι φορές που ο χώρος έχει πέσει «θύμα» βανδαλισμών με τα ξυλοκάγκελα να έχουν σε πολλά σημεία καταστραφεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πάρκο είναι ένας χώρος που μπορεί να προσφέρει άφθονο χώρο παιχνιδιού για τα μικρά παιδιά αλλά και στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας για τους μεγαλύτερους. Ωστόσο εδώ και αρκετό καιρό το πάρκο δεν είχε καθαριστεί καθόλου, κάτι που έγινε σήμερα.  Στο Πάρκο βρέθηκε σήμερα η Αντιδήμαρχος αρμόδια για θέματα καθαριότητας κ. Βούλα Γκιαουράκη – Ματθαιάκη αλλά και ο Αντιδήμαρχος Τυμπακίου κ. Χαράλαμπος Κουτεντάκης.

Εκτός από τις εργασίες καθαριότητας στόχος της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου Φαιστού είναι να γίνουν και παρεμβάσεις στα ξυλοκάγκελα, να επισκευαστούν δηλαδή όσα καταστεί δυνατό, αλλά και να βαφτούν τα παγκάκια του πάρκου. 

 

Mesaralive.gr  11 November, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα