Επέστρεψε η Άνοιξη!!!

Φωτο: http://gr.forwallpaper.com
Με ανοιξιάτικες θερμοκρασίες, και τον ήλιο σύμμαχο, οι Μεσαρίτες γιορτάζουν σήμερα την μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης το Άγιο Πάσχα.
Οι θερμοκρασίες σε πόλεις και χωριά της Μεσαράς, δείχνουν την «επιστροφή» της Άνοιξης με τη φύση να χει φορέσει τα «καλά της» και να «γιορτάζει» κι αυτή μαζί με τους κατοίκους του κάμπου!
Για σήμερα Κυριακή του Πάσχα, στο Τυμπάκι η υψηλότερη θερμοκρασία σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων θα είναι 20ο C, ενώ στις Μοίρες το θερμόμετρο θα ανέβει στους 22ο C και στο Λέντα στους 23ο C.
Στη ρίζα του Ψηλορείτη, στο Ζαρό η θερμοκρασία το μεσημέρι θα αγγίξει τους 22ο C, ενώ στη Γέργερη τους 19ο C και στους Αγίους Δέκα τους 20ο C.
Όσον αφορά τα Νότια του Ρεθύμνου στην Αγία Γαλήνη αλλά και στο Αμάρι, η θερμοκρασία θα φτάσει στους 19ο C .
Δείτε επίσης
- Λειψυδρία: Καμπανάκι και για τα υπόγεια ύδατα – Η χαρακτηριστική περίπτωση των Μοιρών
- Matala Beach Festival 2025: Πρεμιέρα για το κορυφαίο καλοκαιρινό φεστιβάλ του Νότου
- Ο Π.Σ Τυμπακίου ευχαριστεί....
- Δήμος Φαιστού: Ανακοίνωση Για τους πληγέντες από τους σεισμούς του 2021
- «Βρισκόμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης – Χρειαζόμαστε συντονισμό και πολιτική βούληση»