Ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο όμορφο τον τόπο τους

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Ένωσαν τις δυνάμεις τους για να κάνουν πιο όμορφο τον τόπο τους

Ολοκληρώθηκε η καθαριότητα και η τοποθέτηση των προστατευτικών κάγκελων στο μονοπάτι Σπήλι – Άγιο Πνεύμα και στην θέση θέας με την υπερπροσπάθεια των εθελοντών παρουσία του Δήμαρχου κ. Γιάννη Ταταράκη.

Μια πρωτοβουλία παράδειγμα για την δυναμική που μπορεί να αναπτύξει η τοπική κοινωνία όταν υπάρχει διάθεση για την υλοποίηση ενός κοινού οράματος, ομαδικό πνεύμα και αγαστή συνεργασία δημοτών με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στην συγκεκριμένη περίπτωση η τοπική κοινωνία καλλιέργησε έντονα το αίσθημα της εθελούσιας και συνειδητής προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα την ενεργοποίηση και των τοπικών επιχειρηματιών.
O Δήμαρχος Αγίου Βασιλίου κ. Γιάννης Ταταράκης ευχαριστεί  τον κ. Σταύρο Σταγάκη και τον κ Μπάμπη Καθεκλάκη για την προσφορά υλικών, τον κ Σταυριανο Τζανακάκη για την δωρεά της γούρνας και βέβαια τον κ Παντελή Βασιλάκη που αφιέρωσε πολλές εργατοώρες για την άψογη κατασκευή των προστατευτικών. Ο Δήμαρχος εξέφρασε την πρόθεση να ονοματίσει την βρύση στη θέση θεας προς τιμή του εμπνευστή της, ενός αεικίνητου Σπηλιανού και διορατικού επιχειρηματία του κ. Γιώργου Μαραβελάκη.

 

mesaralive.gr  05 April, 2016 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα