Εντοπίζουν τη μία χασισοφυτεία μετά την άλλη!

viannitika  21 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ
Εντοπίζουν τη μία χασισοφυτεία μετά την άλλη!

Και τη φετινή χρονιά, οι άνδρες της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιούν στοχευμένες επιχειρήσεις, εντοπίζοντας μικρές και μεγάλες φυτείες. Μέσα σε δύο 24ωρα οι αστυνομικοί εντόπισαν συνολικά τέσσερις φυτείες. Συγκεκριμένα οι δύο πρώτες βρέθηκαν στο Δήμο Μηλοποτάμου, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους

Στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου εξερευνήσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή του παραπάνω Δήμου.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, το Τμήμα Ειδικών Αποστολών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Ρεθύμνου, του Αστυνομικού Τμήματος Μυλοποτάμου και με την εναέρια συνδρομή ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε αγροτική και ορεινή περιοχή, του παραπάνω Δήμου δύο φυτείες, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συνολικά 73 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Λίγο αργότερα βρέθηκαν άλλες δύο φυτείες και κατασχέθηκαν συνολικά 458 δενδρύλλια κάνναβης. Πιο αναλυτικά κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή, του Δήμου Πλατανιά φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 405 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 2,5 μέτρων, στο στάδιο της ανάπτυξης.

Επιπλέον εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου φυτεία κάνναβης, όπου καλλιεργούντο επιμελώς σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 53 δενδρύλλια κάνναβης ύψους έως 3 μέτρα, στο στάδιο της ανάπτυξης, τα οποία - επίσης - εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

 

viannitika  21 September, 2019 ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

 

Περισσότερα νέα

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα