Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου

  15 July, 2019 ΑΡΘΡΑ
Εντείνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας της Αμερικανίδας Βιολόγου

Σημαντικό στοιχείο οδηγεί στα ίχνη του δράστη

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η βρετανική Daily Mail καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα ένα σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο βρέθηκε μέσα στη σπηλιά του δήμου Πλατανιά όπου βρέθηκε το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που μίλησε στο ABC .αυτό το στοιχείο μπορεί να οδηγήσει και στην ταυτότητα του δράστη, χωρίς όπως να αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες.

Ένα ακόμα μοιραίο λάθος είναι πως εκτιμάται πως ο δολοφόνος της Sunzanne Eaton είχε μαζί του το κινητό και έτσι ελέγχθηκαν τα σήματα από κινητά στην περιοχή τις ημέρες του φρικτού εγκλήματος.

Γιατί διατηρήθηκε το DNA

Σύμφωνα με το δημοσίευμα περίπου 10 κάτοικοι από την ευρύτερη περιοχή ανακρίθηκαν και ελήφθησαν δείγματα DNA. Μάλιστα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, τα αποτελέσματα των αναλύσεων αναμένονται τις επόμενες ημέρες. Πάντως το γενετικό υλικό θεωρείται σημαντικό στοιχείο γιατί η 60χρονη πάλεψε μέχρι τέλους με το δράστη που τη μαχαίρωσε και προκάλεσε ασφυκτικό θάνατο.Οπότε ίσως στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Αμερικανίδα να υπάρχει και το γενετικό υλικό του δολοφόνου. Μάλιστα θεωρείται ότι οι συνθήκες που επικρατούν στη σπηλιά και ο κρύος αέρας που πνέει κάτω από την επιφάνεια της γης, βοηθάει ώστε να διατηρηθεί το DΝΑ αναλλοίωτο.

Υπενθυμίζεται ότι Αμερικανίδα μοριακή βιολόγος εξαφανίστηκε στις 2 Ιουλίου στα Χανιά και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δολοφονήθηκε την ίδια ημέρα. H Sunzanne Eaton καταγόταν από την Καλιφόρνια αλλά εργαζόταν στη Γερμανία, ήταν παντρεμένη με Βρετανό επιστήμονα και μητέρα δύο παιδιών. Παρ’ ότι το έγκλημα δεν έχει εξιχνιαστεί, οι αρχές βρίσκονται στα ίχνη του δράστη.

 

  15 July, 2019 ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

mesaralive.gr | επίσημη σελίδα