Εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι στο «Matala Beach Festival»
Φώτο: Mesaralive.gr
Στη σύλληψη 17 ατόμων και την κατάσχεση 100 γραμμαρίων κάνναβης, προχώρησε η αστυνομία σε ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Matala Beach Festival.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:
«Στο πλαίσιο, στοχευμένων ελέγχων καθώς και εφαρμογής ειδικού σχεδίου, για την πρόληψη και καταστολή παραβατικών συμπεριφορών, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων «Μάταλα beach festival» το τριήμερο 22 έως και 24.06.2018, πραγματοποιήθηκαν εντατικοί αστυνομικοί έλεγχοι.
Συγκεκριμένα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαιστού και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς, πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένοι έλεγχοι σε πολίτες, οχήματα και χώρους.
Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν ένας αλλοδαπός και 16 ημεδαποί (14 άνδρες και 2 γυναίκες), ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε, συνολική ποσότητα κάνναβης σχεδόν 100 γραμμαρίων, 6 τρίφτες κάνναβης και αυτοσχέδια τσιγάρα τα οποία περιείχαν ποσότητα κάνναβης αναμεμιγμένη με καπνό.
Επισημαίνεται ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι εντάσσονται στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων και έχουν ως σκοπό τόσο την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ παρόμοιοι έλεγχοι θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.
Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Φαιστού ενώ οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου».
Δείτε επίσης
- Πορσωρινή λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Ζαρού στο σχολείο λόγω εργασιών
- Ξεκινά τη θερινή λειτουργία του το Δημοτικό Κολυμβητήριο του Δήμου Φαιστού
- ΕΠΑΛ Μοιρών: Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονια
- Υπό έλεγχο η φωτιά στον Τσίγκουνα
- Νέα πυρκαγιά στη Μεσαρά, και πάλι στον Τσίγκουνα που κάηκε πριν 4 μέρες